3 napja nem gyújtottam rá! Kinek hogy alakul/alakult a leszokás?
Én már nagyon le akartam szokni, főleg a köhögés és az anyagiak miatt. A sóvárgás már rengeteg javult az első napokhoz képest. Viszont várom a végét hogy mikor lesz az amikor nem jut eszembe 50x a cigi. Már ez is jobb mert az első napokban kb 500x gondotam rá, de az komolyabban sose fordult elő hogy rá is gyújtok.
Nekem pl a kávé ugyanúgy jól esik, a zabálhatnék viszont rám jön estefele, és főleg délután kívánom meg a cigit.
Annyi a bajom igazábol hogy túl sokat eszembe jut, ezt várom a legjobban hogy elmuljon. Pl éjszaka is felébredek és hiányzik a cigi.
Én próbáltam többször is elkezdeni a cigit, nem letenni, rászokni, nekem ez sem sikerült.
Utálom ha papír van a számban ugyan ezért utálom a képmutató papírszívószálat is, de a szagát sem szeretem ha más dohányzik. Az égett papír és a piro szagot imádom mert piromániás vagyok, de az égett levelektől rosszul vagyok, és tudtommal a dohány is levél ezért utálom valszeg. A vape-t szeretem de nem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!