Leakarok szokni 4napja nem gyujtottam ra kinoznak az elv.tunetek. naponta durvan 1 dobozzal szivtam. Mennyi ido utan lesz jobb? Ta0asztalat?
Nekem az segitett, hogy azokat a szokasokat megvéltoztattam, ami a cigihez társult. Pl a reggeli kávét mindig az erkélyen ittam (és rágyújtottam). Most bent iszom a számítógép előtt és olvasom az emaileket vagy a hireket a neten, miközben kortyolgatom a kávémat. Vagy, a buszmegállóban rágyújtottam, most inkább elindulok hamarabb egy kicsivel és inkább legyalogolom azt a három megállót (Pesten élek).
Motiváció volt, hogy naponta félretettem a cigi árát, és a hónap végén elmentem belőle valami jó helyre, vagy 2-3 hónapi cigi árából elutaztam egy hétvégére.
Mondjuk, nekem a barátaim is segítettek, nem engedték, hogy rágyújtsak, és ők sem cigiztek mellettem. Egy darabig nem ittam alkoholt sem, pont a cigi miatt.
Az sokáig pokoli volt, ha valaki mellettem rágyújtott, de olyankor inkább arrébb mentem, vagy volt nálam rágó és bekaptam egyet.
Februárban volt 3 éve, hogy nem gyújtottam rá.
Sok sikert és kitartást neked is, légy erős és kitartó!
Egy doboz cigit vegyunk csak 1700 Ft-ért, és ezt szorozd be 30-cal. (havi 51ezer a zsebedben marad!)
Vagy szorozd be 365-tel, az több mint 600ezer. Egy jó nyaralás ára simán kijön belőle.
Drukkolok!!!
AZ a baj hogy állandóan ezen agyalsz és beszélsz , foglalkozol vele.
Bármit csinálj csak ne ezen járjon az eszed, mert így nehéz lesz.
Én 2 dobozt tettem le 20 év után és elfoglaltam magam , szinte észre se vettem és nem hiányzott.
AZokat akik dohányoznak a körödben, messzire kerüld el .
De ide irkálj, persze tudom hogy ez neked furcsa, de annál szarabb minél többet rágósz ezen.
Olvasd el ezt, itt minden benne van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!