Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 4-5 szál cigi mennyire...

Napi 4-5 szál cigi mennyire káros naponta?

Figyelt kérdés

19 vagyok és 3 éve cigizem. Ennél többen nem akarok cigizni, meg elég is ennyi.

Ez a mennyiség is káros már?

2021. máj. 6. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem igen ,de nem vagyok orvos se biológus. Nyugodtan javítson ki aki ért hozzá
2021. máj. 6. 08:08
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon káros
2021. máj. 6. 08:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. máj. 6. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Ez még belefér,de az az igazság a legtöbb embernél az idő múlásával ez több szokott lenni,és az meg már nem jó.

Ha tudsz,szokj le minél előbb.

2021. máj. 6. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Csak vigyázz, hogy ne legyen több belőle. Sőt, próbálj még ennél is kevesebbet szívni és lassan letenni a saját érdekedben. Én is simán kibírom napi 5-el, de ennél jóval többet szívtam eddig, csak csökkentettem folyamatosan. De letenni nem lennék képes, annyira az életem részévé vált. Te szerintem még le tudnál szokni könnyedén, ha csak 3 éve szívod.
2021. máj. 6. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
halló 19 éves vagy, gondolom még nem dolgozol, vagy ha igen , talán még nem kell magadat eltartanod. mikor a válladra ül majd a stressz, ha dohányzol rajtad lesz a nyomás egyre többet fogsz. végül meglesz az a napi egy doboz. az már kemény lové, plusz feleslegesen vágod haza a testedet.
2021. máj. 24. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!