4 éve dohányzom naponta fél dobozt szívok (10 szálat ) ez nagyon káros? 17 éves srác vagyok .
4 éve dohányzol, 13 éves korodtól. Gyakorlatilag az aktív növekedési szakaszodat serdülőkorban végig cigizted.Hát már elég fekete a tüdőd az égéstermékektől: korom, kátrány és még sok égéstermék.
Remélem, ha esetleg 35 éves korodban kiveszik a fél tüdődet mert elrákosodott nem fogsz nyavalyogni, hogy miért pont én. Mondjuk akkor nem lesz túl jó életed, mert fél tüdővel nem boldogság az élet. Addigra már 22 éve dohányozni fogsz, szóval gyúrsz rendesen arra, hogy valami összejöjjön az egészség károsodás terén. Azért ez kemény és lehet, hogy szomorú vége lesz.
Én 19 évesen szoktam rá, és napi egy csomaggal szívtam, nem is volt semmi bajom először. Csak 35 éves korom körül alakult ki szívritmuszavar és magas vérnyomás. Azóta gyógyszert szedek, és már abba sem hagyhatom halálomig.
De a cigit sem hagytam abba, csak levittem napi 3 szálra :)
Én és a férjem is dohányoztunk 17-19 éves korunktól. Amikor babát szerettünk volna és majdnem 5 évig nem jött össze és már az idegeink is felmondták a szolgálatot, akkor a doki finoman szólva leszidott minket. Amikor abbahagytuk és méregtelenítettünk, akkor egyszer csak megfogant. Boldogok vagyunk és mindenkit óvunk a cigitől. Ez is egy probléma a megannyit betegség mellett amit a cigitől kaphatsz. Légutakat, a szívet, az ereket, a gyomor és bélrendszert, a nemi szerveket károsítja!!!!Másokat passzívan mérgezel körülötted!!!
A dohányfüstöt kb. 4000 anyag alkotja, ebből 40 bizonyítottan rákkeltő!!!!! DOBD EL INKÁBB SPORTOLJ ÉLJ EGÉSZSÉGESEN ÉN BOLDOGAN!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!