Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi is a baj az Elfbarral? (kö...

Mi is a baj az Elfbarral? (környezetszennyezésen kívül, mert mint tudjuk, hogyha lemerül az akksi mehet a kukába.) Kérem, valaki olyan írjon, akivel érdemi vitába tudnék szállni. A "mert csak rossz" és társaitól kíméljetek!

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 18:04
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

"de nagyon úgy néz ki."

AKkor lehet linkelni, amire ezt alapoztad. Ja, hát használható adat nem áll rendelkezésre szerinted sem...

"Még mindig nem értem"

Persze, hogy nem. Mert nem akarod.

2023. nov. 28. 18:51
 22/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm 19-es! Hasonló választ vártam. Igen, én is ezen a véleményen vagyok. Valóban nem ismerjük a hosszú távú hatásait. Kutatás pedig van róla, hogy mi a probléma vele, ha van. Nem lövöm le a poént, akit érdekel lesse meg (angol): [link]
2023. nov. 28. 18:56
 23/45 A kérdező kommentje:
21! Minden információ fent van a wikipedian, és egyéb más forrásokban. Ha jól emlékszem abban is benne van minden, amit elküldtem linket. Szóval, de; áll rendelkezésre forrás ahogy neked is. Ott az internet, keress. Azért nem linkelek wiki-t mert sok témában elég pontatlan, több forrásból tájékozódtam.
2023. nov. 28. 19:00
 24/45 A kérdező kommentje:
Amit pedig belinkeltem, ott független kutató orvosok mondják el, hogy sokkalta biztonságosabb az elektromos cigaretta mint a hagyományos. De ugye ki mit hisz el és kinek. Magyar orvosi véleményt ne is olvass, azt sem tudják miről beszélnek.
2023. nov. 28. 19:03
 25/45 anonim ***** válasza:

"Szóval, de; áll rendelkezésre forrás ahogy neked is. "

Linkelnél mondjuk egy 30 éves tanulmányt, esetleg tanulmányok összefoglalóját (mint amilyen az előző), 2000 előttről, e-cigaretta kapcsán?

2023. nov. 28. 19:04
 26/45 anonim ***** válasza:

""de nagyon úgy néz ki."

AKkor lehet linkelni, amire ezt alapoztad. Ja, hát használható adat nem áll rendelkezésre szerinted sem..."

Ha választanom kéne, akkor sokkal inkább kerüljön olyasmi a tüdőmbe, ami amúgy normális része az élelmiszereknek (glicerin, propilén-glikol), mint olyasmi, ami megemésztve is káros (kátrány és a dohányfüstben levő csomó más mérgező anyag).

2023. nov. 28. 19:04
 27/45 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok neked annyira múltba visszanyúló tanulmányt linkelni, mivel akkoriban nem volt még felkapott ez a téma, így SAJNOS orvosok sem foglalkoztak vele. De kérdem én, miért kell ennyire visszamenni, mikor a dohányzásnál gyanítom egy fél órás kutatás kideríti, hogy mennyire egészségtelen, rákkeltő?
2023. nov. 28. 19:07
 28/45 anonim ***** válasza:
Személyes preferenciáknak nem sok helye van ebben az esetben.
2023. nov. 28. 19:07
 29/45 anonim ***** válasza:

"miért kell ennyire visszamenni"

Azért, mert a cigaretta esetében ezek elérhetőek, tudjuk mik a következményei. Az elfbárod esetében nem. Sokadjára írom le.

2023. nov. 28. 19:08
 30/45 A kérdező kommentje:
26! Ezt én is így gondolom. Köszönöm neked is!
2023. nov. 28. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!