Milyen nap volt sport illetve étel szempontjából? Ne kíméljetek ha rossz.
Reggel 40 percet bicikliztem éhgyomorra utána elmentem futni szintén 40 percet mivel úgy hallottam reggel jobb ,mert akkor már a meglévő zsírraktárhoz nyúl a szervezet nem az aznap elfogyasztothoz(persze lehet tévedek nyugodtan javítsatok ki ha nem jól tudom)
Reggelire megettem: 2 graham kenyeret 3 csirkemellsonkát rá kígyóuborka meg paradicsomot
Tízórai:egy mandarin
Ebéd:párolt zöldbab,kukorica csirkemellsonkával a tetején sajttal(ma olvastam utána ,hogy a kukorica nem túl jó ezt eddig nem gondoltam volna szóval lehet kicsit buktam :S )
Uzsira:1 túrórudi 1 marék mogyoró
Vacsira:natúr joghurtot csirkemellsonkát paradicsomot tervezek
Várom az építő jellegű kritikákat(nem szeretnék koplalni és a családi orvos oldal szerint nekem 1kg/hét fogyáshoz napi 1200 kcal-t kell megennem)Nem vagyok túlsúlyos csak esztétikai szempontból diétázom.
Remek. Viszont nem szar éhgyomorra csinálni azt reggel? Szerintem az az egészséges, ha nem, vár az ember sokat a reggelivel. Bár az meg zavaró ha tele van a gyomrod és rázkódik edzés közben. Szal nemtom.
Az meg hogy a kukorica nem jó szerintem egy baromság. Már eleve szerintem az baromság, hogy némely ételre ráfogják hogy hízlal. Minden étel hízlal ha nem dolgozzák le, szerintem erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!