Mi is a baj az Elfbarral? (környezetszennyezésen kívül, mert mint tudjuk, hogyha lemerül az akksi mehet a kukába.) Kérem, valaki olyan írjon, akivel érdemi vitába tudnék szállni. A "mert csak rossz" és társaitól kíméljetek!
Miért is lennék ostoba? Nem állítottam, hogy egészséges, erről nem is szeretnék meggyőzni senkit. Amiket ide leírok, az interneten mind fellelhető tények, adatok.
Csak érdekelt már, hogy a kormány miért is aggódik ennyire az egészségemért, mikor alkoholt vehetek bármelyik közértben. :D De lehet ez csak nekem fura.
Arról nem beszélve, hogy 8 évig láncdohányos voltam. 3 éve váltottam át e-cigire. Reggeli futás közben már nem kap el a köhögés, meg sem kell állnom a "kifulladtam" címszóval.
"Akkor kérlek nevezd meg azt az anyagot"
Pont ez a
Ha sima vízgőz lenne benne, az nem lenne cikis (persze a vízgőz is veszélyes, ha forró). A többi összetevő a kérdéses.
Ha a gyomrodba kerül, arra fel van készülve a szervezet. Ott vannak az emésztőenzimek, a bélfal nem enged át bármit, ha mérgezőt észlel, hányással próbál megszabadulni tőle.
A tüdő is fel van készülve pár dologra, az orrodban szőröcskék szűrik a levegőt, a bekerült port ki tudod köhögni. A vizet is.
Hogy a propilén-glikol ott mit okoz, meg a glicerin, vagy mit írtatok, hát a bánat tudja. Tapasztalat nemigen van. Viszont a biológiai ismereteink alapján valamennyire meg tudjuk becsülni a hatását. Nagyon valószínű, hogy a normál dohány sokkal rosszabb. Nyilván ezt 100%-ra kijelenteni nem lehet, de nagyon úgy néz ki.
Ami gáz, az valóban a környezetszennyezés, meg hogy gyerekeket céloz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!