A dohányzásnak mi értelme van?
Mi értelme van a dohányzásnak?
Miért jó rászokni?
Miért örvend ekkora népszerűségnek?
Miért kezdték el a dohányzást az európaiak?
Remélem anyád csuklik,mert erősen emlegetem.
Honnan tudod, hogy tele van a szája?
Eléggé jól értesült vagy.
Igen, jól látod dugulásig van a szája.
És a te anyád milyen pózban van? 🤔
Na jó... Szóval tudod 31 éves felnőtt nő vagyok, 19 éves korom óta azaz 12 éve dolgozok tisztességesen, fizetem az adókat, nem lopok, nem segélyből élek. Amit cigire költök azt is megkeresem becsületesen. Soha nem követtem el semmilyen bűncselekményt. Igényes vagyok, adok magamra. A baráti körömben is cigiznek többen, ahogy anyukám és a két tesóm is, mégis nagyon jó emberek, tudunk számítani egymásra.
Mi soha nem bántottuk azokat, akik nem dohányoznak ti meg itt elszidjátok mindenféle mocskos igénytelen gonosz önző rosszindulatú embereknek azokat akik cigiznek 😡😡 úgy hogy nem is ismertek 😡
De tudod mit?! Akkor innentől ne fizessél a boltban olyan pénztárosnál, aki cigizik, ne fogadd el a kaját az étteremben, ha dohányzó pincér hozza ki, ne szállj fel olyan buszra amit dohányzó sofőr vezet, ne vágasd le a hajad ha cigizik a fodrász. Rakás frusztrált korlátolt barom vagytok 😡 Oké, a dohányzás rossz szokás, egészségtelen, oké, vettem, de attól még nem kéne ennyire felsőbbrendűnek éreznetek magatokat 😡
#25: ebben az országban már mindenki mindenkinél felsőbbrendűnek érzi magát; alap... én nem dohányzom, abban viszont egyetértek, hogy a dohányzóknak nagyobb tekintettel kéne lenni a nemdohányzókra és akár bármilyen figyelemmel lenni a környezetükre.
Tehát pl. társasházban élve legyen benne annyi, hogy kimegy a lépcsőház elé (5 méter), és ott gyújt rá, különben a többiekhez be fog szállni a füst. Ha valaki emeleten lakik, és nem tud/nincs kedve lépcsőzni vagy esik az eső, akkor legalább van egy oka a leszokásra. Eléggé kellemetlen, hogy nem tudom nyitva tartani az ablakomat, mert innen-onnan folyton befüstölnek. Teljesen jogosan feljelenthetném, csak ha nem tudom bizonyítani, hogy bejön a füst (ami valljuk be, lehetetlen), akkor nem megyek vele semmire. Ha az emberek tekintettel lennének egymásra, akkor viszont nem is kéne idáig fajulnia a dolognak, hogy ezen bárki elgondolkodjon. Ugyanez igaz azokra is, akik lakáson belül dohányoznak szintén panelban, mert azért az átmegy egyik lakásból a másikba. Vagy azokra, akik leviszik a gyereket a játszótérre, és mellette a padon füstölnek... (alapból beteg dolognak tartom, ha (kis)gyerek mellett a szülők dohányoznak)
A környezet a másik: tele van minden eldobált csikkekkel. Nem kell kifejtenem, ez is paraszt dolog, és bármennyire is tisztelet a kivételnek, nagyon kevesen vannak.
Ezek egyikét sem csinálják a nemdohányzók, szóval a dohányosoknak nem igazán van joguk fordított esetben haragudni 😛
Az a része nem érdekel, hogy saját magukat mennyire károsítják, bár szívesen kivetnék rájuk a chipsadóhoz hasonló plusz adót, amivel ők is hozzájárulhatnak az egészségügyi kezeléseikhez, mert azért valljuk be, egy dohányos esetében statisztikailag sokkal nagyobb az esély arra, hogy elfoglalja a nemdohányzók elől a kórházi helyeket.
Szóval nagyjából ennyi 😀 Fegyelem, figyelem, tisztelet, empátia (más esetekben is). Nem lenne ekkora ellentét a dohányzók-nemdohányzók között, ha az emberek tekintettel lennének egymásra.
Menő és vonzóbbá tesz. Ellazít, le vezeti az ideget jól. Jó és értelmes dolog. Káros? Mai világban minden az már nem??:D
Én csak dohányzó pasival jövök össze ezért is. A nem dohányzók lúzerek. A cigisek istenien tudnak szexelni és a közhiedelemmel ellentétben jobban is működik nekik a cerka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!