Mi értelme van a dohányzásnak? Miért csináljátok?
Figyelt kérdés
Nem akarok senkit se bántani, tényleg érdekel, hogy miért. Mert én nem tudom megérteni ezt. Büdös is, drága is, káros is.2014. márc. 1. 22:20
1/21 anonim 

válasza:

Menő és felnőttes dolog kipróbálni. Még menőbb, ha rendszeresen szívja az ember a nagyon menő haverokkal, és mire kinőné ezt a menőzős kamasz korszakot, addigra rászokik és nem tudja letenni. Azzal szokták ilyenkor magukat mentegetni, hogy nem a menőzés miatt csinálják, hanem mert megnyugtat. Persze, hogy megnyugtat, ha tiszta ideg vagy a nikotinhiánytól.
2/21 anonim 

válasza:

Ezen csak az okoskodó ember rugózik, a normális megérti, hogy ez egy szenvedély. A dohányos sem az értelmet keresi benne.
3/21 anonim 

válasza:

A nikotin az egyik legerősebb függőséget kiváltó szer, főként ezért. De evés után vagy társaságba jól esik egy szál, ha buszra vagy ismerősre várok akkor is rágyújtok. A szagát a dohányos nem érzi büdösnek és olyan erősnek, ha tölti akkor viszonylag nem olyan drága, a függőség miatt meg nem érdekli a káros hatása.
4/21 anonim 

válasza:

Mert jóleső, megnyugtató érzést okoz a nikiton.
Én korábban láncdohányos voltam, de leszoktam.
Undorító, káros szokás, el se kezdjétek.
6/21 anonim 

válasza:

En nem dohanyoskent mondom, hogy a dohanyzas egy fantasztikus dolog. Volt errol egyszer egy musor a tvben. Hogy ez egy szertartas, a nyugalom szigete. Leulni vasarnap delutan egy jo szivarra, esetleg baatokkal. En is ragyujtok neha napjan. Egyaltalan nem izgat h draga vag karos. Az elet is rendkivul karos es draga.
7/21 anonim válasza:
Sőt van olyan dohányos aki szép életkort megér (akár 80-85-t is) + a mai világban annyi minden káros az emberi testre nézve hogy ez már tényleg csak hab a tortán.
8/21 anonim válasza:
Mert szenvedélybetegség, ennyi!
az h megnyugtat meg jólesik az egy nagy baromság, csak azért nyugtat meg mert megszünteti a nikotinhiányod (elnyomod a cigit és fél óra múlva már ki is ürült a nikotin). aki nem dohányzik az eleve olyan nyugodt amilyen te akarsz lenni a cigitől te okos! nyugalom szigete persze :DD eszem megáll
9/21 anonim 

válasza:

A nyugalom szigete nem azt jelenti hogy megnyugszol a cigitol. Azt jelenti hogy egy hoszu het utan amikor leulsz vasarnap delutan elszivni egy szivart 1-2 ora alatt, az a megnyugvas, es csened pihenes idoszaka. Senki nem irt olyat, h a nikotinnak nyugtato hatasa van..
10/21 x) 

válasza:

Pontosan annyira káros mint manapság a boltban vásárolt ilyen-olyan ételek meg a bennük lévő vegyi anyagok és tartósítószerek... de gondolom az nem zavar, nyugodt szívvel megeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!