Alkalmi dohányzásnak mennyi "értelme" van?
Hogy az ember nem cigizik, csak ha valaki megkínálja, és olyan akivel nem fog 2 naponta találkozni, hogy 2 naponta megkínálja.
Szóval ilyen 1-2 havonta elszív 1 szálat.
Annak úgy mennyi értelme van?
Haverom ilyen, azt mondja így tuti hogy nem fog károsodn i a tüöeje, mert az az 1 szál amennyi kátrány, füst bemegy a tüdejébe, az 1-2 hónap alatt simán kitisztul!
Értelme, az nincs. Mi lenne? Cigizni nem menő.
Nem hinném, hogy nagyobb problémája lenne ilyen nagyon kis mennyiségből, csak az a gond, hogy a nagyon kis mennyiségek idővel hajlamosak megnőni.
Nekem az unokatesóm cigizett így, sosem szokott rá, és a férjem, ő rászokott végülis.
Én marhára irigylem az ilyen embereket. Magam is függő vagyok, akármire rá tudok szokni. De nem mindenki ilyen.
Értelme? könnyű lenne azt mondani, hogy nincs. Neki biztos hogy van, különben nem szívná. Én mint volt dohányos azt mondom, hogy tök jó, néha élvezi, de nem szokik rá és nem lesz függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!