Miért nézi le az ex-dohányos a mostaniakat? A dohányzás egy rossz szokás?
sok ex-dohányos azt mondja akik évekig szívták a cigit, hogy semmi értelme, és inkább egy rossz szokás..
.
de ha évekig szívták akkor miért nem látták, hogy semmi értelme előbb?
és a mostani dohányzóktól miért nem hallani hogy semmi értelme?
tehát az ex-dohnyos most büszke magára, hogy ő legyőzött egy rossz szokást és milyen tuti dolog?
mert aki abbagyja ,az nyilván rájött hogy nem jó az a dolog.
aki szívja az így próbál védekezni,mentegetőzni
Én ex-dohányos vagyok.
Mikor leszoktam baromira kezdett zavarni ha körülöttem cigiztek, rájöttem hogy a cigi nagyon büdös és már akkor köhögnöm kellett amikor elmentem egy dohányos mellett.
A másik hogy amikor leszokik az ember, átgondolja hogy miért cigizett, mi volt jó a cigiben és rájön hogy az égvilágon semmi!
Mert, ma igénytelenebb dolog dohányozni, mint 20 éve.
20 éve még elegánsabb helyeken sem volt ciki dohányozni, 10 éve sem könnyedebb helyeken. Ma csúnyán néznek arra is aki strandon, egyszerű vendéglátóhely teraszán, utcán, szállodai/társasházi erkélyen, stb. dohányzik. Kertes házban teraszon/kertben lehet már szinte csak mást nem zavarva rágyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!