Zavar hogy a barátom füvezik, ti mit tennétek?
Szóval kb. 2-3 éve rendszeresen füvezik a párom, mi lassan 1 éve leszünk együtt. A rendszeres alatt azt értem hogy napi 1 szálat tuti elszív, ha hétvégén találkozik haverokkal akkor többet is szoktak nyilván akkor többen.
Hozzátenném még, hogy nem iszik, rendes cigiből is alig szív és ha füvezik is soha nem venni észre rajta semmit, se a viselkedésén, se hangulatán semmin. Szeme szokott néha piros lenni és ennyi. Azt mondja annyit érez csak, hogy kicsit megnyugtatja.
Ettől függetlenül engem az zavar, hogy nem látom értelmét miért jó, heti 1-2 szállal még nem is lenne probélmám, meg mindig mondja hogy nem örökké akarja szívni. Probélmáink még nincsenek ebből, de aggódok, hogy évek múltán rámehet az egészségére vagy viselkedésére is.
Ti hogy beszélnétek meg vele? Vagy vkinek vmi tapsztalat erről? Vélmény?
Ez már függőség.
Szerintem menekülj.
Ez még a jobbik eset... Az exem 3-4 óránként szívta(parajonás, bipoláris zavaros volt olyankor és beszélt hülyeségeket) , ráadásul zárt térben előttem ami rám is hatott(szédültem, hányingerem volt s depis,
pánikos, mindentől kedvetlen lettem). Ezek rengeteg manipulációs szöveget használnak, dugni se jók velük mert túl lazulnak... Vagy fogadd el így, vagy engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!