Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Zavar hogy a barátom füvezik,...

Zavar hogy a barátom füvezik, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Szóval kb. 2-3 éve rendszeresen füvezik a párom, mi lassan 1 éve leszünk együtt. A rendszeres alatt azt értem hogy napi 1 szálat tuti elszív, ha hétvégén találkozik haverokkal akkor többet is szoktak nyilván akkor többen.

Hozzátenném még, hogy nem iszik, rendes cigiből is alig szív és ha füvezik is soha nem venni észre rajta semmit, se a viselkedésén, se hangulatán semmin. Szeme szokott néha piros lenni és ennyi. Azt mondja annyit érez csak, hogy kicsit megnyugtatja.

Ettől függetlenül engem az zavar, hogy nem látom értelmét miért jó, heti 1-2 szállal még nem is lenne probélmám, meg mindig mondja hogy nem örökké akarja szívni. Probélmáink még nincsenek ebből, de aggódok, hogy évek múltán rámehet az egészségére vagy viselkedésére is.

Ti hogy beszélnétek meg vele? Vagy vkinek vmi tapsztalat erről? Vélmény?

2022. jún. 20. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Menekülj.
2022. jún. 20. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Az ő élete nem a tiéd, ha neki így jó, vagy elfogadod, vagy szakítasz vele. Fölösleges megpróbálni megváltoztatni, a fű amúgy sem ördögtől való.
2022. jún. 20. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapszabály, hogy nem járunk olyan emberrel, akit nem tudunk elfogadni úgy, ahogy van.
2022. jún. 20. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
A véleményem az, hogy csak miattad úgy se fog leszokni, ha ő akarja, akkor majd abbahagyja, de szerintem neked az a lehetőséged, hogy vagy elfogadod, vagy szakítasz, igazából nem nagyon tehetsz itt mást.
2022. jún. 20. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látszik rajta semmi amikor be van szívva, akkor nála már ez az alap állapot, rendesen rá van szokva. Majd az lesz a szép amikor le kell tenni :) Akár mert a rendőrök elkapják, elvonó, vagy bármi más miatt.
2022. jún. 20. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Ez már függőség.

Szerintem menekülj.

2022. jún. 20. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
2022. jún. 20. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez volt. A viselkedesén ugyan nem látszott de olyan ember lett tőle akit semmi nem érdeket igazán. Semmit nem volt hajlandó tenni önmagáért sem, nemhogy kettőnkért. 6 év után nekem ez nagyon unalmas lett. Hiába ígérte meg hogy nem szív. Hazugság volt. Titokban csinálta tovább. A következő kalcsolata is ráment erre. Beszéld ezt meg vele. Hátha. De szerintem kicsi az esély, hogy abbahagyja. Ha zavar akkor ne pazarold rá az időd állj odébb.
2022. jún. 23. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez még a jobbik eset... Az exem 3-4 óránként szívta(parajonás, bipoláris zavaros volt olyankor és beszélt hülyeségeket) , ráadásul zárt térben előttem ami rám is hatott(szédültem, hányingerem volt s depis,

pánikos, mindentől kedvetlen lettem). Ezek rengeteg manipulációs szöveget használnak, dugni se jók velük mert túl lazulnak... Vagy fogadd el így, vagy engedd el.

2022. aug. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!