Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire befolyásolja a...

Mennyire befolyásolja a teherbeesést, hogy a férjem néha füvezik, meg sörözik? Ti mit tennétek a helyemben? Ő azt mondja szeretne babát, de nem hajlandó feladni ezeket a szenvedélyeket! Már 8 hónapja próbálkozunk!

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 00:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát a néha sörözés szerintem nem nagyon, de a füvezés eléggé.
2009. aug. 14. 01:13
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem befolyásolja.

Más kérdés, hogy akarnék-e olyantól gyereket, aki nem képes lemondani a fűről a gyerekéért.

2009. aug. 14. 06:19
 3/18 anonim ***** válasza:
29%

A fű az nem igazán kábítószer!A magyarok meg h...!

A gyógyászatban ma is használják daganatos betegek fájdalmainak enyhítésére!Mert fájdalomcsillapító hatása van!Nem szoktat rá a többi drogra(nem kapudrog)!Szenvedélyt nem okoz,nem lesz tőle függő se fizikai se pszichikai szinten!Egyetlen mellékhatása lehet,hogy romlik a rövidtávú memória!A sör meg igenis egészséges,tisztítja a vesét,tágítja e vese és a szív ereit,ezáltal jobb lesz ezek vérellátása,ill. nem lesz se vesehomokja,se veseköve!

Egyik sem árt a spermáknak,ne félj,hogy nem lesz egészséges a baba!

2009. aug. 14. 06:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Még hofgy nem lessz függöje a fünek.....

A férjem ezelött 6 évvel (még nem volt a férjem)nagyon füvezett.Igen is a függöje volt!!!!

Ùgy hagyta abba,hogy megmondtam neki,vége az 5 éves kapcsolatunknak,ha nem hagyja abba a haverozást,füvezést,eljára´st.Ès akkor 1 hónap alatt 360 fokot változott.

Na ennyit erröl.

Az ha 1-2 sört megiszik nem baj.az én férjem is munka után megissza amit nem is sajnálok töle,mert egésznap keményen dolgozik.Van egy egészséges kislányunk,aki 18 hónapos,és úton van a kistesó.Ne aggódj,a spermáknak nem okoz gondot.Az elsö babára mi 11 hónapot vártunk.Vegyél ovutesztet.A második baba az elsö ovutesztes hónapban sikerült!!

Sok sikert,ne idegeskedj,fö a nyugalom,és ne a terhességen ja´rjon az eszed.Az sokat segít.

Bocsi,hogy hosszú lett a mondókám.

2009. aug. 14. 06:53
 5/18 anonim ***** válasza:
43%
És szerinted ha függő akkor le tud szokni pár nap alatt?Na ne viccelj!Nem volt függő,csak nem akarta abbahagyni mert szerette!
2009. aug. 14. 06:57
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
És ha megszületik akkor abbahagyja, vagy befüvezve fog babázni, vagy ezt hogy gondolta? És te? Nem félsz ettől?
2009. aug. 14. 08:52
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó: azt nem kérdezed meg, hogy "besörözve" lesz-e a babával? Szerintem azért ez egyértelmű, itt inkább arról van szó, hogy a marihuána valóban gyengíti a spermákat, bár ez még vitatott dolog. De én úgy gondolom, hogy a férjednek is mindent meg kéne tennie az ügy érdekében, és legalább 3-4 hónapra abbahagyni a spanglizást, akkor kiderülne, hogy csak ez okozza-e a gondot, vagy sem.
2009. aug. 14. 09:17
 8/18 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Hát én nem akarnék olyan embertől gyereket,aki füvezik.Ki tudja,milyen baja lenne a kicsinek!Ha szerencséd lenne,akkor semmi!

Azért ezt az egészet jól gondold át!Különben minimálisan befolyásolja a teherbeesést!Attól,hogy ilyet művel még terhes lehetsz simán!

2009. aug. 14. 10:16
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

Én sem szülnék füvező embernek gyereket!!

Amúgy férjem is leszokott a cigiről a baba kedvéért még az összeköltözésünk előtt, pedig az elmúlt 15 éveben nem sikerült neki. De akkor letette, és azóta sem gyújtott rá!

Mindent lehet, csak akarni kell!!

(nem beszélve arról hogy nem fűre kell költeni a pénzt, meg sörre, amit a babára is lehetne)

2009. aug. 14. 15:59
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Szerencsétlentől már a sörét is sajnáljátok, pedig még nem is terhes a kérdező. Akkor talán ne is egyenek finomakat, mert drága, egyenek zsíros kenyeret, mert az olcsó, meg köttessék ki a netet is, nem? Azért ne legyetek már ilyenek, ők tudják mire van pénzük, a kérdés amúgy sem arra vonatkozott, hogy az apuka jól vagy rosszul teszi-e amit tesz - pláne, hogy az emberek többsége a mai napig igen keveset tud a marihuánáról, meg általában a drogokról -, hanem, hogy ez befolyásolja-e a teherbeesést.
2009. aug. 14. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!