Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennetek ha a tudomasotokr...

Mit tennetek ha a tudomasotokra jut anyatok füvezik es azt veszed eszre hogy ra van kattanva es egyre nem lehet ra ismerni? Idegbajosabb mindeert stb.

Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Én nagyon meglepődnék, mert anyám mindig úgy nevelt, hogy soha ne drogozzak, borzalmasan ellenzi, sőt megveti az összes füves, drogos embert. Szóval én előbb fogom látni Al Pacinot, hogy a kertünkben lapátolja a havat, mint hogy anyám füvezzek.
2016. dec. 9. 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
javítok: füvezzen
2016. dec. 9. 16:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Na jo de ilyenkor mit tenbetek h segitsetek rajta v nem tudom....
2016. dec. 9. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Jót röhögnék. Nem fog annyira rákattani a fűre, ami komolyabban megváltoztatná és idegbajosabb sem lesz tőle. Nők eleve nem füveznek huzamosabb ideig, csak a férfiakst szippantja be, az alkoholnál is sokal ritkább az alkesz nő, mint férfi.
2016. dec. 9. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Tekerjetek eggyütt egy komolyat
2016. dec. 9. 16:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon lazan fogjatok fel de kozelsem ilyen egyszeru a dolog hiszen a viselkedese kiborito
2016. dec. 9. 16:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha már leültél vele erről beszélgetni és nem érti mi a baj,nem változtat akkor fordulj más felnőtt családtaghoz.

Viszont ha már te is felnőtt vagy,akkor olyan nagyon ne csinálj semmit, anyukád is felnőtt,ő tudja.

De ha még gyerek vagy,akkor teljesen jogos,hogy nem tudod hova tenni,fordulj segítségért. Ne így neveljen..

2016. dec. 9. 17:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Felnott vagyok es van két kis gyerekem par honapos es egy 4éves egyutt lakunk
2016. dec. 9. 17:08
 9/11 anonim ***** válasza:
32%

Rehab.

Sajnos mást nem tudsz tenni. :(

Kitartást!

2016. dec. 9. 17:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Jaj, anyám, rehab... Nincsen olyan rehab, ahol marihuána függőt kezelnének, mert nem okoz testi függőséget.

Nagyon ritka, hogy valaki függő legyen csak a fűtől, én néhány esettel találkoztam, azok mind harmincas férfiak voltak, nekik erős lelki függésük volt a fűtől. Naponta reggeltől-estig füveztek, ennek megfelelően vagy nem volt munkájuk, vagy olyan, amit füvezés mellett is könnyen el lehet végezni. Mindannyian már legalább 10 éve masszívan füveztek. Ebből talán láthatod, hogy azért nem találkozunk fű függőkkel, mert más drogokra is rákattannak, vagy az alkoholra, a fünél nem maradnak meg.

Ha valaki ilyen súlyos eset, akkor lehet arról beszélni, hogy a fű okoz náluk valamilyen személyiségbeli változást, egyéb esetekben nem. Mentális zavart okozhat, akár egy szál spangli is, de az jellemzően pánikroham jellegű tüneteket okoz, az ilyen emberek pedig nem szoknak rá.a fűre.

Édesanyád milyen gyakran és mióta nyúl a szerhez?

Én úgy látom, hogy ha valakinek problémái vannak, megváltozik a viselkedése és adott esetben szerhasználóvá is válik, de ilyenkor más az ok-okozati viszony, mint ahogy te feltételezed.

Soha életemben nem hallottam olyat, hogy egy minimum 40-45 éves nő, korábbi drogkarrier nélkül drogfüggövé vált volna, nem ennek a korosztálynak a hobbija ez.

Egyáltalán kivel tud füvezni, ki szerzi be neki?

Természetesen elbészélgethetsz vele erről, hogy téged zavar, bármi, de olyan nincs, hogy valaki szimplán fütől teljesen megváltozzon, más drogoktól persze akár egyszeri használat után is előfordul.

2016. dec. 9. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!