Mit tennétek akkor, ha tudomásotokra jutna, hogy az egyik rokonotok férje rendszeresen "félrelépeget"?
Első vagyok:
egy rész valahogy eltűnt:
"azzal, hogy nem szólok, falazok a hűtlennek, ami végképp megengedhetetlen lenne szerintem"
Én is elmondanám.
Bár ez függ attól, hogy milyen viszonyban vagytok. (ha rossz a viszony, akkor gondolhatja azt is, hogy csak tönkre akarod tenni)
Én is örülnék neki, ha szólna nekem bárki is, hogy a párom rosszat tesz, legalább kereshetnék olyan embert, aki megérdemli, hogy foglalkozzam vele. És nem haragudnék a hír hozójára, hisz ő csak segíteni akar nekem. (bár ez én vagyok, mások nem biztos, hogy így gondolják)
Számíts arra, hogy haragudni fog rád és a férj is lehet bosszút akar majd állni, ha olyan típus.
Nem tartozik Ram, a sajat ugye pl.!
Ha viszont annyira kozelrol erint a teme, es megalazonak erzed ezt, amit a parjaval csinal, akkor talan beleavatkozhatsz, de valoszinu, hogy az okat kellene kideriteni, hogy miert mashol keresi azt, amit otthon is megkaphatna!
11:15
A logikád kissé meredek. Ha nem tartozik rád, hogy csalja a férje és nem szólsz neki, akkor az oka rád tartozik? Hogy mi a gond a házasságukban, azt neked kell kiderítened? Szerintem ezért is kell szólni: egyrészt nem falazok a hűtlennek, nem hagyom, hogy megalázzák a rokonom, plusz a kezébe adom a feladatot, hogy vizsgálódjon.
11:15
furcsa elképzeléseid vannak a megcsalásról!
Az ok, hogy gör-ény a megcsaló.
Ennyi.
Kérdező,
mindenféleképpen szólj a rokonodnak!
"...cinkos, aki néma..."
Attól függ milyen a viszonyom a rokonommal. Anyámnak pl elmondanám,nagynénémnek már nem.. egyszerűen azért,mert nem érdekel. Majd rájön,nem feladatom az ő életútját egyengetni.
Anyukámnak mindneképpen elmondanám,mert nem szeretném ha hazugságban élne. Távolabbi rokonokkal én nem nagyon tartom a kapcsolatot,nem érdekelnek
11:56
Pl. ha egy kedves es kozeli rokonomrol lenne szo, es ismernem az eletkorulmenyuket, s tudnam azt, hogy pl. az unokatestverem ezt nem erdemli meg, akkor igenis rakerdeznek a parjara, hogy miert ....?
Ha tavoli rokon, s nem ismerem Oket annyira, akkor nem szolnek bele, mivel a maganugyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!