Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tehetnék, hogy elmúljon...

Mit tehetnék, hogy elmúljon ez a késztetés?

Figyelt kérdés
16 éves koromtól 19 éves koromig kocadohányos voltam. (Legtöbbször akkor cigiztem, amikor rossz passzban voltam.) Azóta egyszer sem gyújtottam rá. Most 23 vagyok és olyan érzésem van, mintha pszichikailag még mindig függnék tőle. Legjobban az hiányzik, amikor kicsomagolok egy szűz dobozt, kiveszek belőle egy szálat, előveszem az öngyújtót, lenyomom, meggyújtom, majd elsőre beleszívok, megszédülök, közben "kitisztul" minden, majd kifújom...meg a pöccintések, amivel leesik a hamu a végéről...ahh..megint szar élethelyzetben vagyok és egyszerűen kívánom, de nem fogok rágyújtani, ha törik, ha szakad. Mivel nyomhatnám el ezt a vágyamat?

2022. jún. 16. 18:08
 1/4 Senior Séf ***** válasza:
100%
Vágyai mindenkinek vannak. Ezeket csak akaraterővel tudod kordában tartani. Vagy kitalálhatsz valami pótcselekvést. De legjobb, ha az adott percre koncentrálsz; "most eddig és eddig nem gyújtok rá".
2022. jún. 16. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne akard elnyomni. Vedd tudomásul, hogy dohányos vagy. csak legyen annyi eröd, hogy nem gyujtasz rá.
2022. jún. 16. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
36%
Sportolj valamit vagy gondolj másra.
2022. jún. 16. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy iqost. Lehet hozzá kapni nikotin és dohánymentes hevítőrudat amiben csak tea van, növényi glicerin és természetes aroma. Van belőle egy csomó íz, az áfonyástól kezdve a citromon át a kávéig minden.
2022. jún. 17. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!