Tegnap haverjaimmal betéptem és nagyon rosszul voltam, égett a testem, a gyomrom, azt hittem helyben meghalok. Azóta még mindig rosszul vagyok és késztetésem van arra, hogy azt mondjam "hagyjál, hagyjál már". Ez miért van?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 12:48
1/8 anonim válasza:
Masnapossag. Ha kihanytad volna tegnap a piat, már jobban lenné.
2/8 anonim válasza:
Túl sokat szívtál,nem ürült még ki a cucc. Nem tudod honnan van, milyen minőségű,így nem tudod,milyen hatással lehet rád. Nekem is volt olyan,hogy semmit nem éreztem,volt,hogy nagyon sz.ar volt. Abba is hagytam már évekkel ezelőtt,inkább ha buli van, nagy ritkán,minőségi szeszt iszom,abból is mértékkel,mert legalább tudom,hogy az milyen hatással van rám. Hagyd a fenébe a kétes minőségű/eredetű cuccokat. Nem tudhatod mit hoz ki legközelebb belőled. Igyál meg sok vizet, (min 2 liter), és aludj egy nagyot. Jobban leszel ha kiürül a nagyja.
25/L
4/8 A kérdező kommentje:
elsőnek szól: betéptem, nem berúgtam
második: akkor nagyjabol értem.
2014. jan. 12. 13:00
5/8 anonim válasza:
Azért van, mert, dacára annak, hogy a füvesek mit mondanak, a fű egy veszélyes szer, sokkal kiszámíthatatlanabb hatásokkal, mint az alkohol. Itt van rá a bizonyíték.
6/8 anonim válasza:
az utolsó kommentelőnek írnám, hogy egyáltalán nem kiszámíthatatlan, csak akkor ha nem tudod mit kevernek bele és mivel ütik fel, hogy "több" legyen, ezért nem is ajánlom a fogyasztását amég nem lesz legális egyszer és nem tudod megvenni a patikában.
7/8 anonim válasza:
Tulszivtad magad es beparaztal tole..pedig csak ell kell engedni olyankor magadat a fu az felerosit dolgokat mert stimulalja azt a reszet az agynak..ilyenkor folyadek kell es egyel hamarabb kitisztulsz
8/8 anonim válasza:
Nem 500 forintos herbált kellett volna venni a sarkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!