Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van az hogy érzem a...

Miért van az hogy érzem a vizipipa testében (fémrész) és az üvegtartályban azt a kellemetlen "szenes-büdös-égett vizipipa" szagot?

Figyelt kérdés
Pedig már kimostam többször is kefével is
2010. márc. 30. 21:11
 1/8 anonim válasza:

haverom is érzi, nekem az a szerencsém h rosz az orrom.

lehet csak nem tudjuk jól kitisztani, se te se haver. de nem izgat :D ha szivod ugyis figyelmen kivül hagyod :P

2010. márc. 30. 21:38
 2/8 A kérdező kommentje:
jajahhh... :D:D mondjuk,cask annyira idegesit rohadjon meg... :D:D:D
2010. márc. 30. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Mer masszívan beleépült az a dögvész, amit a víz szűr meg. Hipózd ki vagy valami ilyesmi. Sima vízzel nem fogod tudni kimosni.
2010. márc. 31. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
citromlével vagy ecettel átmoshatod utána jól kiöblíted aztán fasza lesz
2010. márc. 31. 16:11
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi utolso.

Utolso elötti annyit,h neked is köszi,cask azt olvastam,h nem lehet vegyszerekkel,szal azzal inkább no..:SS

2010. márc. 31. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Valóbban én is hallottam a citromléről meg az ecetről hogy használnak, én egyenlőre anyit csinálok hogy egy kés mosógatósezrt vagy akár szimpla szapant kenek a kefére és úgy sikálom, az üvegre is öntök és felrázom párszor, nem tökéletes a hatás de sokkal jobb mint a sima víz! Sajnos a pipák többsége amiket hazánkban kapunk nagyon rossz minőségüek! Nekem jó ha kibírják ez 1 évet! Persze én láncdohányos vagyok, de csak vizipipipázok! Napi átlag 3-at!

Viszont nem rég egy-két hazai boltban is behoztak, vagy lehet náluk rendelni minőségi, márkás pipákat(Khali Mamoon, Mia) Előbbi Egyiptomi, utóbbi Kínai, de nem a megszokott Kínai termék hanem minőségi termék! Ezek sokkal hosszabb élettartalmuak, sokkal nagyobb élményt nyujtanak, általábban több fajta fémmel készitík őket, szóval mindehol a legmegfelelőbbet, pl. belül a pipa testén a cső olyan fémből van ami sokkal kevésbé szívja magábban azt a kellemetlen illatot! Nagyobb Khalil Mamoon-t 25.000 körül lehet kapni, nem olcsó de ha azt nézük hogy nem kell évente venni új pipát megéri! Viszont a Mia-ból van egy kissebb fajta amit 10.000-ért lehet kapni, ez már nagyon megéri mert amelett hogy kevés helyet foglal, még a méretéhez képest is sokkal jobb füstjöt, ízt ad mint a többi nagy!

2010. ápr. 1. 18:38
 7/8 A kérdező kommentje:
értem köszi,bár nemhiszem ,h uj pipát vennék...:S
2010. ápr. 2. 15:23
 8/8 anonim válasza:
Még alaposabban most ki.
2010. ápr. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!