Miért van az hogy érzem a vizipipa testében (fémrész) és az üvegtartályban azt a kellemetlen "szenes-büdös-égett vizipipa" szagot?
haverom is érzi, nekem az a szerencsém h rosz az orrom.
lehet csak nem tudjuk jól kitisztani, se te se haver. de nem izgat :D ha szivod ugyis figyelmen kivül hagyod :P
köszi utolso.
Utolso elötti annyit,h neked is köszi,cask azt olvastam,h nem lehet vegyszerekkel,szal azzal inkább no..:SS
Valóbban én is hallottam a citromléről meg az ecetről hogy használnak, én egyenlőre anyit csinálok hogy egy kés mosógatósezrt vagy akár szimpla szapant kenek a kefére és úgy sikálom, az üvegre is öntök és felrázom párszor, nem tökéletes a hatás de sokkal jobb mint a sima víz! Sajnos a pipák többsége amiket hazánkban kapunk nagyon rossz minőségüek! Nekem jó ha kibírják ez 1 évet! Persze én láncdohányos vagyok, de csak vizipipipázok! Napi átlag 3-at!
Viszont nem rég egy-két hazai boltban is behoztak, vagy lehet náluk rendelni minőségi, márkás pipákat(Khali Mamoon, Mia) Előbbi Egyiptomi, utóbbi Kínai, de nem a megszokott Kínai termék hanem minőségi termék! Ezek sokkal hosszabb élettartalmuak, sokkal nagyobb élményt nyujtanak, általábban több fajta fémmel készitík őket, szóval mindehol a legmegfelelőbbet, pl. belül a pipa testén a cső olyan fémből van ami sokkal kevésbé szívja magábban azt a kellemetlen illatot! Nagyobb Khalil Mamoon-t 25.000 körül lehet kapni, nem olcsó de ha azt nézük hogy nem kell évente venni új pipát megéri! Viszont a Mia-ból van egy kissebb fajta amit 10.000-ért lehet kapni, ez már nagyon megéri mert amelett hogy kevés helyet foglal, még a méretéhez képest is sokkal jobb füstjöt, ízt ad mint a többi nagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!