Miért érzek napok óta késztetést arra, hogy cigizzek? Soha nem cigiztem.
Én régebben dohányoztam olykor. Már nem dohányzom, de kolléganőm sokszor rágyújt. Büdösnek érzem, utálom a cigiszagot, de néha mégis elfog a vágy, hogy rágyújtsak. És volt, hogy olyankor meg is tettem. Majd az első slukk után rájöttem, hogy ezt mégsem szeretném. Szerintem annyi van, hogy erős a vizuális inger. A mozdulat még jól esne, de az íz és a szag miatt én. pl. képtelen voltam elszívni a cigit. Mostanában is néha jön az inger, olyankor mindig arra gondolok, hogy a cigi sz ar. És sokba is kerül. És büdös leszek, mehetek megint hajt mosni, sikálhatom a kezemet. Undorodom a cigiszagtól. Szóval meggyőzöm magam, hogy a cigizés mellett csak az éjjel-nappal köhögő kolléganőm nyújtotta vizuális inger szól... és valljuk be, ez a sok ellenérv mellett nem igazán rúg labdába.
Szóval ez csak egy vizuális inger által kiváltott késztetés, és valójában Te nem akarsz rágyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!