Miért érzek késztetést arra, hogy nekem cigiznem kell?
Figyelt kérdés
Néha tiszta ideges leszek és mindent megtennék egy szál cigiért. Olyan "tüneteim" vannak, mint azoknak az embereknek akik próbálnak leszokni a cigizésről, viszont én még soha életemben nem szívtam egy szálat sem. A környezetemben viszont az apukám, a bátyám is cigizik.2014. nov. 2. 15:03
2/2 Evus18 válasza:
Azért érzed ezt, mert édesapád és bátyád is gondolom elötted cigiznek.És ugye az ember kiváncsi hogy milyen lehet. Én is igy voltam.. a családban mindenki cigizett, aztán csentem 1 szálat..2szálat. Megis lett az eredménye.. még mindig nem tudtam lerakni a cigit.. Én azt mondom ki se próbáld, káros, büdös.. semmire nem jó
Uralkodj magadon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!