A cigit ma 4. napja letettem, de mos tmár egyre többet megfordul a fejemben, hogy rágyújtsak. Mit tegyek a késztetés ellen?
Előre megmondom, én sajnos visszaszoktam 1 év füstmentesség után. Saját hülyeségemnek köszönhetem.
Leszokni úgy lehet, hogy kicseréled a rossz gondolatot jóra. Mikor elkezdesz filózni, hogy jaj, de rágyújtanék, kezd el lassan nagy levegőt venni az orrodon keresztül, és dícsérd Magadat. Pl. "de jó, hogy ilyen erős vagyok, hogy le tudtam tenni a cigit. Büszke vagyok rá. Nemsokára veszek az árából egy ...(vmit)." Három-négy ilyen lassú, hosszú levegővétel után elkezded Magad jól érezni, nyertél legalább egy órát. Ahányszor eszedbe jut, annyiszor csináld ezt, ne rágódj, meg idegeskedj, hogy de rágyújtanék, hanem cselezd ki az agyadat. És tényleg arra koncentrálj, ami a jó gondolat. Tudom, hülyén hangzik, de minden fejben dől el, azzal, hogy kipróbálod, semmit nem veszítesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!