Szeretnék leszokni a dohányzásról, tippek?
Figyelt kérdés
Szinte egésznap dohányzom. Reggel ébredés után egymás után 3 szál, kaja előtt-után, sorozatnézés közben folyamatosan. Igazából bármit csinálok, cigiznem kell. Próbáltam már többször letenni, de egyszerűen nem megy. Mivel tudnám helyettesíteni a cigit? Pl. sorozatnézés közben dohányzás helyet mit csináljak? Reggelente járok futni és 2 naponta edzőterembe, de mindezek mellett is dohányzom.2021. aug. 22. 02:48
11/22 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, hogy valaki hogy gondolja azt, hogy ide írja, hogy csak tegyem le azt kész. Húha ez eszembe se jutott még😍 fejben kell eldönteni? Köszönöm, erre még nem gondoltam. Ezek mind mind nagyon hasznos tanácsok, ja nem.
2021. aug. 22. 11:52
12/22 anonim válasza:
Lehet, hogy gondoltál rá, de nem teszed. Akinek akaratereje van, az abba tud hagyni bármit úgy, hogy onnantól nem, és kész. Látod, élő példa is van a válaszolók között. Mellesleg, akinek esze van, az rá sem szokik.
13/22 A kérdező kommentje:
Próbáltam így már leszokni, de mindig visszaveszem. Nincs akaraterőm akkor, mindegy, de attól hogy xy azt írja, hogy akaraterő kell, attól nekem ugyanúgy nem lesz ahogy eddig sem volt, szóval ez nem segítség.
2021. aug. 22. 12:06
14/22 anonim válasza:
Akkor szerinted mi lenne segítség azon kívül, hogy azt mondjuk, ha le akarsz szokni, tedd? Le akarsz egyáltalán?
15/22 anonim válasza:
Nézz olyan cikkeket és videókat, ami a dohányzás negatív hatásairól szól. Az is sokat segíthet.
16/22 anonim válasza:
Leirtam kisfiam hogy 20 év után tettem le napi 2 doboz pirosat szívtam , mert leakartam tenni.
Érted ezt ???
De ha nincs akarat erőd akkor úgy se fogsz leszokni.
18/22 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat köszönöm.
2021. aug. 22. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!