Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szeretnék leszokni a dohányzás...

Szeretnék leszokni a dohányzásról, tippek?

Figyelt kérdés
Szinte egésznap dohányzom. Reggel ébredés után egymás után 3 szál, kaja előtt-után, sorozatnézés közben folyamatosan. Igazából bármit csinálok, cigiznem kell. Próbáltam már többször letenni, de egyszerűen nem megy. Mivel tudnám helyettesíteni a cigit? Pl. sorozatnézés közben dohányzás helyet mit csináljak? Reggelente járok futni és 2 naponta edzőterembe, de mindezek mellett is dohányzom.

2021. aug. 22. 02:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez a videó segíthet a leszokásához. A címe az ellentétét mutatja, de csak azért van úgy,hogy a dohányozók rákattintsanak. Nézd végig!

2021. aug. 22. 03:46
 2/22 anonim válasza:
84%
Ne vegyél több cigarettát, és kész. Hidd el, a legegyszerűbb megoldás az, ha hirtelen hagyod abba. Egy hétig talán rossz lesz, és utána már nem is kell majd.
2021. aug. 22. 03:48
 3/22 anonim ***** válasza:
80%
Át kéne állni ecigire
2021. aug. 22. 05:52
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Rágó tapasz
2021. aug. 22. 06:25
 5/22 anonim válasza:
100%
Nikotinos tapasz nekem segített. Próbáld meg.
2021. aug. 22. 07:42
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
Csatlakozom ketteshez. Nekem is így sikerült.
2021. aug. 22. 07:53
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon határozottan eldönteni, hogy 3 nap múlva abbahagyod, és erre fejben rákészülsz. Amikor meg jön a vágy, nikotinos rágó. Aztán lassan egyre ritkábban...majd csak sima rágó. Nekem ez vált be.
2021. aug. 22. 07:54
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Én nem hiszek a rágókban, tapaszokban, ilyesmikben. Leteszed és kész, egyik pillanatról a másikra, ahogy én is. Egy-két hétig nagyon szar lesz, de ha van önuralmad kibírod. Ne igyál kávét meg piát, mert azok nagyon kívánják.
2021. aug. 22. 08:04
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Szokj rá valami másra, persze itt nem a kábítószerrel gondolok. Vegyél egy Rubik kockát például, tanuld meg kirakni (nagyon jó videók vannak a YouTubeon), aztán ha jön az inger, hogy rágyújtanál, rakd ki inkább a kockát. Vagy tanulj meg kötni, horgolni, aztán sorozatnézés közben told, hogy egy sima, egy fordított.

Kevésbé radikális megoldás, ha nem leszoksz, hanem mérsékled a dohányzást, ezt a te esetedben egy egyszerű trükkel elérheted: megtiltod magadnak, hogy a lakásban dohányozz.

2021. aug. 22. 08:41
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg van az akaratod akkor fog csak menni, de úgy tessék-lássák nem fog ez sikerülni.

Márpedigv az akarat ahhoz kell hogy többé nem gyujtasz rá, akármi történik is veled.

Ha szenvedsz és ideges vagy, akkor is megkell tudni állni ezt.

Én 20 év bagózás után szoktam le és ment simán , mert akartam és csakis ezt akartam.

Az is marhaság hogy mást javasolnak helyette, mert az is szenvedély betegség.

Fejben kell eldöntened hogy akarod vagy nem, a többi az csak körítés.

2021. aug. 22. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!