Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szokott valaki le úgy, hogy a...

Szokott valaki le úgy, hogy a legundorítóbb cigiket szívta a végén, hogy megundorodjon tőlük?

Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 23:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jé engem is,az 5-ös helyin, mindig meglepődöm mennyi tesóm van, és hogy miért nem tudtam róluk, bár elég artikulálatlanul hörögve beszélnek, furcsa törzsi zenét hallgatnak, és indiai színük van. Ja meg az egyik úgy kapálózik az emberek felé időnként hogy megsajnálom mindig, ő azt hiszi bokszol, pedig inkább elmenne egy epilepsziás rohamnak is :D
2021. máj. 11. 00:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Dikk én vagyok a boxolós, akkó látásból ismerjük egymást. Legközelebb ölelj meg, adok neked csokkit.
2021. máj. 11. 00:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Nah jó ha csoki nem is lesz nálem TBC-t biztosan kapsz tőlem. :-) <3
2021. máj. 11. 01:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Kerdezo: ne szijjal muanyag cigit. Valoszinu rohatt karos. A szarabb cigik altalaban karosak. Sztem keress jobb megoldast a leszokasra, sok a lehetoseg. Tanacsot nem tudok adni, DE NE SZIJJA MUANYAGOT MORE
2021. máj. 11. 16:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Jah es a petardat se szijjad, az csak poen volt
2021. máj. 11. 16:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyapám mindig elmeséli ő hogyan szokott le a cigiről. Magaslesen 1 szál gyufája volt, meg egy doboz cigije. Egyet meggyújtott, és azzal sorban a többit, míg rosszul nem lett. Nem volt célja a leszokás, de akkor olyan rosszul lett hogy azóta is undorodik tőle.
2021. máj. 11. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!