Hogy érhetném el, hogy megundorodjak az evéstől?
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 14:40
1/6 anonim válasza:
Mondjuk tegyél rá egy fél konzervnyi macskakaját arra, amit éppen meg akarnál enni...
2/6 anonim válasza:
Ugyan azt az étrendet kövesd hónapokig.
3/6 anonim válasza:
Ülj be a gép elé a kajáddal és írj be a keresőbe mindenféle gusztustalan dolgot amitől undorodsz...
giliszta, csontkukac, disznóvágás, bélféreg, berki krisztián...
5/6 Dani255 válasza:
Miért szeretnél megundorodni az evéstől? Biztos, hogy az evéssel van a bajod és nem mással,esetleg a súlyoddal?
Szerintem tegyél fel egy másik kérdést amivel a valódi problémára kaphatsz választ.
6/6 anonim válasza:
Nekem sajnos semmi nem vált be. Kb. egy évig szinte csak zsírszegény túrót és almát ettem, de ettől még egyre fokozódott az étvágyam. Végig tudnék nézni akár egy boncolást is zabálás közben. Én már dagadt stresszevő maradok a halálom napjáig. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!