Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi lenne az ideális...

Mennyi lenne az ideális testsúlyom? És hogyan érhetném el?

Figyelt kérdés

180-185 cm magas vagyok. 16.5 éves. 65 kg.

Eléggé vékony vagyok. Nem nagyon tudok hízni. Rengeteget próbálok enni. Megeszek annyit mint a 110 kg-os 183 cm magas apám. És nem hízok. Próbálok minél kevesebbet mozogni.

Szerinten 10 kg-vel többnek kéne lennem. Szerintetek? Kilátszik az alsó bordám mind a két oldalon.

2014. dec. 4. 05:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hová sietsz? Majd megjön az magától. Ha pedig csak úgy túlzabálod magad, az nem lesz a hasznodra. Ha más problémád nincsen, sokat mozogj és ha problémád van, menj orvoshoz.
2014. dec. 4. 06:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gyorsan nyúltál (magasodtál) mostanában és arra ment el az energia, vagy bármilyen belső hormonális változás miatt alakult most így. Ilyenkor ez előfordul. A rendszeres sport izmot épít, amitől nem csak jól nézel ki hanem nagyobbnak is látszol. Az evés, sport nem aznap látszik, úgyhogy türelem :)
2014. dec. 4. 09:16
 3/3 kizcar ***** válasza:

73 és 78 kilogramm között van az ideális testsúlyod. Sportolj, eddzél, egyél sok zöldséget vagy igyál zöldségturmixot, és egyél sok fehérjetartalmú ételeket nem túl sok szénhidráttal, nem sok zsírtartalmú szénhidráttal - mint pléldául a csirkemell rizzsel.

Még eléggé fejlődő korban vagy, ezért is lehet, hogy nem tudsz hízni.

Nekem speciel 23-24 éves koromtól kellett odafigyelni, hogy mennyit eszem, mert elkezdtem hízni.

Menj el orvoshoz és kérdezz tőle.

2014. dec. 4. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!