Mennyi lenne az ideális testsúlyom?
Figyelt kérdés
185 cm vagyok és 83,4kg (fiú)van 2 nálam magasabb haverom is aki magasabb nálam 4-5 cm-el és ők is 80 körül.De nekem van feleslegem a hasamon és látszik ha leülök..Lábaim elég nagyok mert fociztam.2012. szept. 29. 21:39
1/3 anonim válasza:
68,5-85,6 kg az ideális testsúly a magasságodhoz. Tehát teljesen rendben van a súlyod! Próbálj hasizom erősítő gyakorlatokat végezni, hogy lemenjen a hasadból!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. szept. 30. 17:15
3/3 anonim válasza:
csak a félreértések elkerülése végett: a hasizomgyakorlatoktól nem fog lemenni a felesleg. Ahhoz aerob mozgásforma (pulzus 120 alatt, heti 3×(minimum)40 perc bicaj vagy kocogás) és diéta kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!