Leszokáshoz ha elszívnék annyi cigit amennyit bírok +mégegyet hogy rosszul legyek, egy életre megundorodnék tőle?
Nem hiszem.. es kitudja mennyit kene hozza elszivnod.. en volt hogy buliba 2dobozzal lazan elszivtam.
Nem ez a modja.. HA tenyleg leszeretnel szokni akkor akarat ero kell. Es egy uj szokas amit beiktatsz a cigizes helyett..
Szívesen megmondom hogyan kell leszokni: nem kell többet rágyújtani!
Apám 35év után tette le, egyik napról a másikra.
Nagyanyám meg több mint 50év után, szóval ez nem olyan mint a pálinka,h majd megundorodsz tőle
Szerintem ez nem működne. Ha túl sokat szívsz el egyszerre, a nikotin mérgezés nem épp kellemes!
Én is próbáltam, hogy egyre kevesebbet szívok. Meg csak bizonyos mennyiséget szívhatok naponta. Nem működött nálam egyik sem. Én azt csináltam hogy egyik pillanatról a másikra abbahagytam, kidobtam a cigit és ha megkívántam azt mondogattam magamban hogy nem is dohányzom. Az első 2-3 hét elég rossz volt, utána már eszembe sem jutott.
Mindig vigyáznod kell majd, mert egy dohányos bármelyik pillanatban vissza tud szokni, függetlenül attól, hány éve nem dohányzott már. Megesett ez velem is és sok emberrel még rajtam kívül...
Azért is cigizhettem, mert unatkozok, szar idő is van gyakran és semmi kedvem úgy általában a dolgokhoz. Tudjátok mint a disznóvágás: "sötét van hideg van, öljünk meg valakit!"
Ma egész jó idő volt és nem is éreztem annyira, hogy rá kéne gyújtanom, de azért még elszívtam pár szálat amíg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!