Előfordulhat olyan, ha nem eszek rendszeresen főtt ételt, megundorodok a legtöbbtől?
Egyre ritkábban eszek főtt ételt, mert az anyukám nemigazán hajlandó főzni, nekem meg nincs időm főzni, sem pénzem elenni máshova enni. Amikor meg ritkán néha főz anya valamit, egyszerűen nincs kedvem megenni, rosszul leszek tőle... Szinte a legtöbb ételtől megundorodtam már.. Egyre több ételt nem vagyok hajlandó megenni, olyanokat, amiket ezelőtt megettem...
Mitől lehet? Köszi...
Nem kívánod az ételt?
Éhes vagy, de nem kívánsz enni?
Bármitől is van, ebbe a végén belehalhatsz, úgyhogy kezdj el szakemberekkel konzultálni. Az ember úgy van programozva, hogy éhes, és akkor eszik.. ez fontos, mert enélkül nemigen lehet életben maradni.
De milyen ételeket eszel, miket nem kívánsz?
Sokszor van az, hogy az iskolában " majd' éhenhalok, aztán hazaérek délután háromkor (úgy hogy reggelire max egy szelet kenyeret ettem még 7óra körül..), és mivel anya nem főz semmit a legtöbbször, nincs ebéd, és ha ránézek a kenyérre teljesen elmegy az étvágyam, és inkább nem eszek semmit, vagy csak egy pár szem sütit vagy kekszet amit még találok otthon. Igen, igazából éhes vagyok, de nem is tudom a legtöbbször, hogy mit ennék, de nemcsakhogy az nincs amit ennék, hanem semmi nincs.
Hétvégén amikor esetleg meg van főzve valami, sokszor rá sem tudok nézni. Nem olyan rég is előfordult, hogy megettem, de rosszul lettem tőle.
Az a baj, hogy az édességeket simán megeszem bármikor, mert annyi pénzem szokott lenni, hogy vegyek egy fánkot, egy kakaós csigát, olcsóbb piskótatallért, egy csokit, ilyesmiket... Néha ezeket eszem a főtt étel helyett is.
Eddig csak simán nem szerettem pl a főzelékeket, de most már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy esetleg ennem kellene egy kanállal is. A ragus ételek, pörköltek, vagy egyéb ilyen dolgokat sem nagyon kívánom már. A májat is pl eddig simán megettem, de mostmár nem kívánom a tányéromon látni.. Ami most eszembejut amit ennék, talán a rántotthús.. De azon sem lehet élni.
Egyszerűen nem tudom mi lehet a bajom.. a hogy nem ettem rendszeresen különböző meleg ételeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!