A gyomor tönkre tud menni ha nem eszel rendszeresen?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, de felmerült. Mert régen ha nem ettem, akkor korgott a gyomrom, rosszul voltam, hányinger kerülgetett, szimplán attól hogy nem reggeliztem. Most meg már szinte éhség érzetem sincs, sőt, az sem ritka hogy akkor leszek rosszul ha eszek.Néha nem reggelizek, nem ebédelek, néha vacsorázni se szoktam. Ez lehet attól, hogy megszokta a gyomrom, hogy nem eszek, lehet attól hogy "tönkrement", vagy inkább a stressztől? Azóta van amióta elkezdtem a sulit, önkénytelenül is fogytam 6 kilót sulikezdés óta. Tulajdonképpen nem zavar, de tönkre tud menni a gyomor ha nem étkezel rendszeresen?2014. jan. 22. 20:33
1/3 LamboLover válasza:
Igen.
Nem tesz jót az összevisszaság.
Se a gyomrodnak se a közérzetednek se a szervezetednek semminek. Figyelj oda az étkezésre mert sokat számít. Legyen benne rendszer, ne hanyagold.
2/3 A kérdező kommentje:
És akkor vissza lehet állítani? és azt honnan tudom hogy "tönkrement"?
2014. jan. 22. 20:47
3/3 LamboLover válasza:
Ne aggódjál ha egyszer tönkremegy arról garantáltan tudni fogsz. Amúgy gugli a barátod nincs kedvem leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!