Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől görcsöl a gyomrom?

Mitől görcsöl a gyomrom?

Figyelt kérdés
Napok óta szinte egyáltalán nincs étvágyam, napi 1x eszem, jobb esetben 2x, akkor is csak keveset birok és utána fáj a hasam. Görcsösnek mondanám az érzést. Inni sem bírok nagyon. Elég rosszkedvű vagyok egy ideje, lehet hogy ez is közre játszik. Hogyan orvosoljam ezt? Nem szeretnék fogyni tovább.

2014. jan. 12. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Nekem még kiegészítésként sok bofoges, égető fájdalom, hanyinger.-14kg
2014. jan. 12. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
egyeske ur isten ez komoly dolog!!!orvosrol meg nemhallottal?
2014. jan. 12. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es, közérzeted milyen? vagy milyen volt, amikor elkezdődött?
2014. jan. 12. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

1. fertőzés (vagy ételmérgezés)

2. vagy nem jó kajákat esztek.

Tehát vagy akut, és majd meggyógyultok vagy krónikussá válik mondjuk a lisztevés hatása. Mindkettő lehet.

Fertőzést gyömbérrel (ha ételből származik) + ha valami általános vírusos nyavalya esetleg, akkor nyilván 2-3-4-5 g c-vitamin, 10 000 NE d-vitamin, és had működjön az immunrendszer.

2014. jan. 12. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
3 nekem hetek óta van vmi... Vírus 1-3 napos.
2014. jan. 12. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Hmm.. cöhhh..

Akkor glutén, tej...

Sima campylo fertőzés 1 hét (mondjuk az rendes hasmenés, de most fertőzés ideje miatt írom).

Salmonellózis simán 2 hét.

Egy vírusos fertőzés, főleg ha nem hatalmasodik el a betegség hanem csak húzódik, akár eltarthat 3 hétig meggyógyulás nélkül, főleg ha az immunrendszer terhelt (glutén?) a vitaminbevitel pedig alulmúlja a fenti ajánlást. Akkor egy fertőzés is elhúzódhat idáig, máskülönben meg.. az emberek 95%-a rosszul eszik. Még akár én is, semmi meglepő nincs rosszulléten.. hát tiszta husit és tiszta zöldségeket kellene ennünk, ki követi ezt bűnözés nélkül? Nem sokan ám..

2014. jan. 12. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!