Az mitől lehet, hogy egyik pillanatról a másikra megundorodtam a dohányzástól?
Évekig dohányoztam, kb. napi 2-3 szálat. Májusban egyik éjjel azt álmodtam, hogy olyan vizet iszok, amiben cigaretták áztak, tele volt hamuval és barna volt...nagyon átható keserű hamuíze volt...fel is ébredtem rá, elég hányingerem is volt.
Azóta nem gyújtottam rá, és zavar is ha megérzem az utcán, vagy valaki a közelemben rágyújt. Nem igazán értem, hogy ez mitől alakult így.
Végül is örülök neki, hogy 4 hónapja nem gyújtottam rá, anyagilag sem mindegy, csak furcsállom, lehet, hogy tényleg ez egy tudatalatti önvédelem volt.
Ezek a sütis sztorik nagyon érdekesek. :O kicsit meg is rémültem őszintén szólva, mert elég édesszájú vagyok, hála égnek normál testalkatom van, de sok édességet eszek. :(
Adj hálát az égnek. Egyébként lehet ilyen, én sajnos alkoholista vagyok és gyógyszerfüggő, kb. 35 éves korom óta. Depresszió és szorongás miatt lettem függő és mindent ittam, töményet, bármit. Egyszer viszont olyan durván túladagoltam, hogy borzalmas rosszulléttel kerültem a toxikológiára.
Igaz, azóta volt több viszonylag tiszta évem, de most is iszom, bort és sört. Töményre viszont azóta ránézni sem tudok, egy korty sem menne le a torkomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!