Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzástól feszít a...

A dohányzástól feszít a mellkasom?

Figyelt kérdés
2 éve dohányzom. Ha mély levegőt veszek érzem hogy feszít a mellkasom és egy kicsit a torkom is kapar. Ha elszivok egy cigit kicsit felerősödik ez az érzés. Ezért gondolom hogy lehet a cigitől van. Egyébként nem zavar annyira mert nem elviselhetetlenül fáj, de ilyen még nem volt eddig és nem tudom hogy elmenjek e vele orvoshoz. Kb 1 és fél hete tart ez és ha kicsit nyugalmi állapotban vagyok szinte teljesen elmúlik.

2017. aug. 5. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Tök egyértelmű, hogy attól (is) van. Lehet, hogy még nem fáj elviselhetetlenül, de majd fog, ha nem hagyod abba. Levegőt se fogsz kapni. Nem nagy öröm oxigénpalackokon élni...
2017. aug. 5. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg attól van, próbáld meg abbahagyni.
2017. aug. 5. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy ezek a problémák csak 7-8 év erős dohányzás után jelentkeznek.De ha tévedek akkor lehet abba kéne hagynom :/
2017. aug. 5. 21:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként elfelejtettem irni, hogy a torkom mélyén érzek valami hurut szerűséget amit nehezen tudok felköhögni. Ez is a dohányzás miatt lehet?
2017. aug. 5. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos ettől van. Próbáld meg letenni ha nem megy egyből szívj kevesebbet és gyengébbet.
2017. aug. 6. 14:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Megprobállok kevesebbet szívni. Köszönöm a válaszokat :D
2017. aug. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!