A dohányzástól feszít a mellkasom?
Figyelt kérdés
2 éve dohányzom. Ha mély levegőt veszek érzem hogy feszít a mellkasom és egy kicsit a torkom is kapar. Ha elszivok egy cigit kicsit felerősödik ez az érzés. Ezért gondolom hogy lehet a cigitől van. Egyébként nem zavar annyira mert nem elviselhetetlenül fáj, de ilyen még nem volt eddig és nem tudom hogy elmenjek e vele orvoshoz. Kb 1 és fél hete tart ez és ha kicsit nyugalmi állapotban vagyok szinte teljesen elmúlik.2017. aug. 5. 20:53
1/6 anonim válasza:
Tök egyértelmű, hogy attól (is) van. Lehet, hogy még nem fáj elviselhetetlenül, de majd fog, ha nem hagyod abba. Levegőt se fogsz kapni. Nem nagy öröm oxigénpalackokon élni...
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg attól van, próbáld meg abbahagyni.
3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy ezek a problémák csak 7-8 év erős dohányzás után jelentkeznek.De ha tévedek akkor lehet abba kéne hagynom :/
2017. aug. 5. 21:06
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként elfelejtettem irni, hogy a torkom mélyén érzek valami hurut szerűséget amit nehezen tudok felköhögni. Ez is a dohányzás miatt lehet?
2017. aug. 5. 21:15
5/6 anonim válasza:
Igen, sajnos ettől van. Próbáld meg letenni ha nem megy egyből szívj kevesebbet és gyengébbet.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Megprobállok kevesebbet szívni. Köszönöm a válaszokat :D
2017. aug. 8. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!