Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az mitől lehet, hogy egyik...

Az mitől lehet, hogy egyik pillanatról a másikra megundorodtam a dohányzástól?

Figyelt kérdés

Évekig dohányoztam, kb. napi 2-3 szálat. Májusban egyik éjjel azt álmodtam, hogy olyan vizet iszok, amiben cigaretták áztak, tele volt hamuval és barna volt...nagyon átható keserű hamuíze volt...fel is ébredtem rá, elég hányingerem is volt.

Azóta nem gyújtottam rá, és zavar is ha megérzem az utcán, vagy valaki a közelemben rágyújt. Nem igazán értem, hogy ez mitől alakult így.

2017. aug. 22. 14:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azt nem gondolnám, hogy utáltam, hiszen akkor nem csináltam volna. Divatból pláne nem, csak nagyon kevesen tudják rólam hogy dohányoztam, mert mindig egyedül csináltam. Egyfajta rituálé volt számomra. De hála égnek nem hiányzik mostmár.
2017. aug. 22. 17:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a jószerencsétől,vagy az isteni gondviseléstől.

Tudod,hogy a dohányzás elvesz 9 évet az életedből.

50%-al növeli az esélyedet a szívbetegségekre,a tüdárákra,a szájüreg rákra.30 évesen sárga,ráncos lesz a bőröd,s a csókod keserű,mint az a víz,amiből álmodban ittál,s az,akivel csókolózni vágysz,elfordul tőled hányni.

Valami csoda folytán,mindezt összerakta az értelmes elméd...legalábbis a jobbik fele.

2017. aug. 23. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!