Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » El fog valaha is tűnni a...

El fog valaha is tűnni a dohányzás?

Figyelt kérdés
Akár az egész Földről, akár csak Európából?

2020. aug. 17. 12:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Köszi. Érdekes volt :)
2020. aug. 18. 10:38
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
😀 köszönöm hogy elolvastad
2020. aug. 18. 10:42
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Ez nekem volt ajándék. Azért annyit hozzáfűznék, hogy csak az utóbbi 60-70 évben jöttek rá milyen egeszségkárosító hatásai vannak a cigarettának. Korábban még egeszségesnek is gondolták, így nem csoda ha terjedt a használata. De hogy most miért terjed mikor nagyon drága is lett és mindenki tudja pontosan mit okozhat.....rejtély.
2020. aug. 18. 10:46
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

Emberi gyengeség legfőképpen. De még mindig mondhatnám a tudatlanságot tájékozatlanságot is. Bár örömmel tapasztalom h. már az óvodákban iskolákban is kezd elterjedni a felvilágosítás eszménye.

Reménykedem az idő múlásával már az újabb generációk máshogy állnak majd a dohányzás megítéléséhez.

2020. aug. 18. 11:30
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Európában, így nálunk is egyre drágul. El fog érni egy olyan szintet, amitől az emberek nagy része áttér az új mizériákra. E-cigi, iQOS, stb. Mindig ki fognak találni valami újat. Aki meg fanatikus, az rendel Ázsiából bagó pénzért. Kínában pl. még lehet 1 euró körül venni egy doboz cigarettát.

Szerintem sosem fog teljesen eltűnni, legalábbis nem a mi életünkben.

2020. aug. 18. 12:22
 16/18 A kérdező kommentje:
Az E-cigi amúgy nem zavar. Azt nem érzem büdösnek. Az iQOS határeset.
2020. aug. 18. 13:10
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
14. Bárcsak igazad lenne de én pont úgy ott látom a cigit a tizenévesek kezében mint 30 évvel ezelőtt :(
2020. aug. 18. 13:18
 18/18 anonim ***** válasza:
54%

Amíg ilyen jó pénz van benne nem fog eltünni. Elrettentö képek a dobozokon? Nevetséges. Ha bárkit érdekelne az egészsegügyi része nem annyival emelgetnék az árát amit mindenki ki tud fizetni mert kell neki, hanem arany áron adnák hogy meg se tudd venni, vagy egyszerüen betiltanák. Az e-cigi és társai sem egészsegesebbek, talán minimális mértekben, és szerintem azért vannak, hogy kiváltsák a meglévö korlátozások miatti bevételkiesésüket. Az országoknak is hatalmas bevétele van a dohánytermékek adóiból.

Ha a Marson valaha él majd ember ott is meglesz a megfelelöje.

Ilyen régóta elterjedt hóbortot egyébkent is problémás lenne beszüntetni.

2020. aug. 24. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!