El fog valaha is tűnni a dohányzás?
Figyelt kérdés
Akár az egész Földről, akár csak Európából?2020. aug. 17. 12:07
1/18 anonim válasza:
Dehogy fog.
Az alkohol meg a drog sem fog eltűnni.
2/18 anonim válasza:
Bízom benne h. igen. Mennyi idő múlva? Ki tudja, de bekövetkezik.
Mondom mindezt cigarettával a számba. :)
3/18 A kérdező kommentje:
Az alkohol és a drog nem zavar, mert nem büdös. (Vagy legalábbis nem kötelességem elviselni az utcán.)
2020. aug. 17. 12:23
4/18 anonim válasza:
Mi az hogy nem zavar?
Mennyivel rosszabb egy dohányzó ember,mint az egy agresszív alkoholista?
5/18 anonim válasza:
Az utcán sem kell elviselni a dohányfüstöt. Egyszerű az egész, fogod magad és arrébb mész ha zavar, vagy nem mész dohányos közelében. Ez nehogy már problémát jelentsen, amikor annyi más súlyosabb dolog van az életben.
6/18 anonim válasza:
Szerintem meg ne gyújtsunk rá közterületen. Nincs hozzá jogunk!
Mondom ezt mint nagy dohányos, nincs jogom mások egészségét veszélyeztetni. Nincs jogom rossz példát mutatni a felnövő nemzedéknek. Nincs jogom a dohányfüstöt más arcába fújni. Nincs jogom a cigaretta csikket szét dobálni a közterületen.
7/18 anonim válasza:
5. Budapesten lakom. Műtötték a tüdőm és rosszul vagyok a füsttől. Nem tudod kikerülni az utcán. 15 perc séta amíg a munkahelyemre érek. Nem tudok lefutni mindenkit aki cigizik vagy ugrálni előlük folyamatosan. Pedig kertvárosi részen lakom. Aluljaróba elég ha bemegy 1 cigis fél óráig büdös van. Ha valamlyik szomszédod dohányzik nem tudsz szellőztetni mert bejön a füst. Nem túl kellemes arra ebredni hajnalban hogy azert mert ragyújtott valamelyik lakó az ablakában én fudloklom. Bocsi hogy nem vagyok milliomos és nem tudok kertesházba költözni mielőtt jön ez a megjegyzés. Jogom van a levegőhöz dohányozni meg nem kötelező. Remélem betiltják egyszer vagy bezárják öket valahova hogy csak ott bagózhassanak.
8/18 anonim válasza:
Egyébként nyilván emiatt nem illik koreában az utcán sétálva cigarettázni, mindenki egy helyben dohányzik, nálunk meg betiltották nyilvános helyeken.
9/18 anonim válasza:
Amúgy ez már nekem is eszembe jutott, ugyanis a cigaretta csak pár évtizede van ebben a formában, szóval nem kötelező cigizni, és a dohányosok fele kb. le is szokna róla, lehet hogy fogják szabályozni.
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!