Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » El fog valaha is tűnni a...

El fog valaha is tűnni a dohányzás?

Figyelt kérdés
Akár az egész Földről, akár csak Európából?

2020. aug. 17. 12:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%

Dehogy fog.

Az alkohol meg a drog sem fog eltűnni.

2020. aug. 17. 12:14
 2/18 anonim ***** válasza:
53%

Bízom benne h. igen. Mennyi idő múlva? Ki tudja, de bekövetkezik.

Mondom mindezt cigarettával a számba. :)

2020. aug. 17. 12:22
 3/18 A kérdező kommentje:
Az alkohol és a drog nem zavar, mert nem büdös. (Vagy legalábbis nem kötelességem elviselni az utcán.)
2020. aug. 17. 12:23
 4/18 anonim ***** válasza:
63%

Mi az hogy nem zavar?

Mennyivel rosszabb egy dohányzó ember,mint az egy agresszív alkoholista?

2020. aug. 17. 12:27
 5/18 anonim ***** válasza:
58%
Az utcán sem kell elviselni a dohányfüstöt. Egyszerű az egész, fogod magad és arrébb mész ha zavar, vagy nem mész dohányos közelében. Ez nehogy már problémát jelentsen, amikor annyi más súlyosabb dolog van az életben.
2020. aug. 17. 12:33
 6/18 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem meg ne gyújtsunk rá közterületen. Nincs hozzá jogunk!

Mondom ezt mint nagy dohányos, nincs jogom mások egészségét veszélyeztetni. Nincs jogom rossz példát mutatni a felnövő nemzedéknek. Nincs jogom a dohányfüstöt más arcába fújni. Nincs jogom a cigaretta csikket szét dobálni a közterületen.

2020. aug. 17. 12:40
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
5. Budapesten lakom. Műtötték a tüdőm és rosszul vagyok a füsttől. Nem tudod kikerülni az utcán. 15 perc séta amíg a munkahelyemre érek. Nem tudok lefutni mindenkit aki cigizik vagy ugrálni előlük folyamatosan. Pedig kertvárosi részen lakom. Aluljaróba elég ha bemegy 1 cigis fél óráig büdös van. Ha valamlyik szomszédod dohányzik nem tudsz szellőztetni mert bejön a füst. Nem túl kellemes arra ebredni hajnalban hogy azert mert ragyújtott valamelyik lakó az ablakában én fudloklom. Bocsi hogy nem vagyok milliomos és nem tudok kertesházba költözni mielőtt jön ez a megjegyzés. Jogom van a levegőhöz dohányozni meg nem kötelező. Remélem betiltják egyszer vagy bezárják öket valahova hogy csak ott bagózhassanak.
2020. aug. 17. 13:16
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként nyilván emiatt nem illik koreában az utcán sétálva cigarettázni, mindenki egy helyben dohányzik, nálunk meg betiltották nyilvános helyeken.
2020. aug. 17. 14:40
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy ez már nekem is eszembe jutott, ugyanis a cigaretta csak pár évtizede van ebben a formában, szóval nem kötelező cigizni, és a dohányosok fele kb. le is szokna róla, lehet hogy fogják szabályozni.
2020. aug. 17. 14:41
 10/18 anonim ***** válasza:
74%

[link]

Ezt csak érdekesség képpen tettem ide.

Véleményemet már elmondtam. /2, 6/

2020. aug. 17. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!