Miért olyan bunkó sok bagós?
Voltam egy szabadtéri koncerten! Nagy tömeg, 7-es buszra (gyk. Budapest, Rákóczi út) jellemző népsűrűgég! A súlyos függők nem bírnák ám ki, hogy ne gyújtsanak rá! :( Ráadásul ugrabugrálnak, és közben lóbálják a kezükben a cigarettát, hadd röpködjön összevissza a hamu! :(
Miért viszi le a cigaretta kézbevétele rögtön 20-szal az IQ-t?
"A dohányzó vagonok száma pedig korlátozott, a legtöbb vonaton pedig egyszerűen nincs is. Hidd el, hogy ha van dohányzó vagon, akkor a legtöbb dohányos odamegy dohányozni, mert nem kell a 30ezres büntetés. "
Súlyos tévedés: Amíg nem volt ekkora bünti érte, és volt több dohányzó vagon (minden kocsiban dohányzó rész), akkor is mindig a nemdohányzóból mentek ki füstölni! (sokat vonatoztam, sokat láttam)
"A F@SZTOT a fülibe az összes dohányosnak"
Ne ez már igen!Tényleg a nem dohányzók a nagyon okosak!Ilyen okos és inteligens nem dohányzónak kéne lennem? Ilyen IQ bajnoknak,aki még helyesen káromkodni sem tud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!