Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudnám megmondani...

Hogyan tudnám megmondani finoman és nem bunkó módon após jelöltemnek hogy mikor leülünk az asztalhoz enni akkor ne üljön oda és ne gyújtson rá a képünktől 2 cmre?

Figyelt kérdés

elegem van már ebből hogy mikor eszünk akkor simán rágyújt tőlünk nem messze az asztal másik felén és jön a füst a képünkbe.

légyszi valaki akinek hasonlü esete volt írjon valami ötletet.

2010. márc. 17. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Látványosan elkezdtem köhögni és fulladozni :)))) Na akkor megkérdezte, hogy zavar ? Hát mondom nem kicsit. Ha nincs erre mód, akkor tegyél az asztalra, egy tálban vizet bele szivacsot, vagy pedig gyertyát. Ha megkérdi mire, mondod hogy ezek magukba szívják a füstöt.
2010. márc. 17. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Jah azért fulladoztam, mert mellesleg asztmás is vagyok.
2010. márc. 17. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Fú ez tök nehéz. Én is cigiztem sokáig, de ilyenre mindig ügyeltem, hogy ne tegyem. Az a baj, hogy ha magától nem jut eszébe, akkor ha szólsz csak megsértődne.
2010. márc. 17. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
A párod nem akar neki szólni?
2010. márc. 17. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha ilyen egyértelmű dologban nem figyelmes mi lesz más dolgokban? Szerintem mindenképp a párodnak kell szólnia!!!

Persze ilyenkor előjön hogy biztos te uszítod, de le van t..va az ő apja, szóljon neki ő.

2010. márc. 17. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:

én nemértem mért kell ebből ekkora ügyet csinálni??? ha egyszer asztmás vagy, miért nem vagy képes eléállni és megmondani neki, h asztmás vagyok, és ha nem veszi rossz néven, szeretném megkérni arra, hogy ebéd közben ne dohányozzon.

úgy csinálsz mintha vmi szörnyen égő dolgot kéne kérned tőle.

vagy megkéred a pasidat h szóljon az apjának h mivel asztmás vagy nemtesz jó neked ha melletted cigiznek.

komolyan nemértem mi ebben olyan nagy probléma? h mit szenvedsz ezen ennyit h hogyan kérd meg:S

2010. márc. 17. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:

előző vagyok: ja h nemte vagy asztmás hanem az első válaszoló:D

nembaj attólmég ugyanez vonatkozik rád is, csak hagyd ki h asztmás vagy. de szivacsokat meg gyertyákat ne tegyél az asztalra, mert az bunkóság h a saját házában ilyen hülye trükköket alkalmazol ahelyett h egyenesen elé állnál és megkérnéd rá.

2010. márc. 17. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
De ha nem szólsz, akkor előbb-utóbb Te is asztmás leszel, ahogy az előttem szóló megjósolta!!!
2010. márc. 17. 15:23
 9/9 anonim válasza:
Szerintem az bunkóság, hogy nem kérdezi meg ,hogy zavar-e. Nem illik rágyújtani olyan emberek társaságában, akik nem dohányoznak anélkül hogy megkérdezné. különösen nem evés közben.Milyen jogon mérgezi a családját? a passzív dohányos sokkal több mérget nyel.Ha nem sikerül rávezetni mi az illem, akkor ajánlok egy olyan készüléket, mely rögtön megköti a cigifüstöt így megszünnek a viták és nem szívjátok a mérget.
2010. márc. 18. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!