Miért olyan bunkó sok bagós?
Voltam egy szabadtéri koncerten! Nagy tömeg, 7-es buszra (gyk. Budapest, Rákóczi út) jellemző népsűrűgég! A súlyos függők nem bírnák ám ki, hogy ne gyújtsanak rá! :( Ráadásul ugrabugrálnak, és közben lóbálják a kezükben a cigarettát, hadd röpködjön összevissza a hamu! :(
Miért viszi le a cigaretta kézbevétele rögtön 20-szal az IQ-t?
Ja, és 15:17-esnek:
dohányzom, és 115 kilót nyomok ki. A fekvenyomás szerintem nem mérvadó. Abban igazad lenne, hogy nem tudok annyit futni, mint a nemdohányzók. De ez van, nem Kenyában élek, max a busz után kell futni, azt meg tudok.
Egyébként a magyarok egyharmada dohányzik, tehát azon az 5fő/négyzetméteres helyen legalább egy, de akár kettő dohányos is lehet. Egyébként a koncertközönség 70-80%-a dohányzik, viszont sztem ennek alig 10-15%a gyújt rá, ha ténylegesen élvezi a koncertet. Én például már csak azért sem szoktam, mert nem tudok vele mozogni, nem tudom énekelni a dalt, meg eltereli a figyelmem. Ha cigivel akarok zenét hallgatni, akkor kiülök a kertbe. Bizony, vannak bunkó dohányosok, de semmi értelme általánosítani. Arányaiban ugyanannyi a bunkó a dohányosok között, mint a nem dohányosok között. Például, te is bunkó vagy, drága kérdező. Mert pusztán azért tetted fel a kérdést, mert feszültséget akartál szítani, és nem a válaszra voltál kíváncsi.
"Például, te is bunkó vagy, drága kérdező. Mert pusztán azért tetted fel a kérdést, mert feszültséget akartál szítani, és nem a válaszra voltál kíváncsi."
Már majdnem hasznosnak itéltem a választ, de emiatt a 2 mondat miatt teszem teszem! :( Nem általánosítottam, azt írtam, hogy sok bagós, és nem minden bagós, tudjál már különbséget tenni a kettő között!!! Így ékes bizonyítékát szolgáltatod annak, hogy bunkók a bagósok! :(
Nem, te ezt írtad: Miért viszi le a cigaretta kézbevétele rögtön 20-szal az IQ-t?
Mi ez ha nem általánosítás? Nézz tükörbe, és próbáld meg nem leköpni magad.
Itt a sok 60 alatti IQval rendelkező dohányos összeszedve: [link] minimális angoltudás, és alapvető műveltség szükséges.
"Nem, te ezt írtad: Miért viszi le a cigaretta kézbevétele rögtön 20-szal az IQ-t? "
Akinek nem inge, ne vegye magára! Te magadra vetted! De vigyázz, mert a számítógpnek sem tesz jót a cigifüst!
A szivarról annyit, hogy a Silverado nevű magyar cég gyárt szivarkákat (magyarul szivar, csak olyan vastag mint a cigi), 20at tesz egy dobozba, és 320 ft (szemben a 6-7-800 ftos cigikkel szemben). Ma már (sajnos) nincs akkora divatja a szivarnak/pipának mint anno, pedig most jóval nagyobb választék van.
A dohányzó vagonok száma pedig korlátozott, a legtöbb vonaton pedig egyszerűen nincs is. Hidd el, hogy ha van dohányzó vagon, akkor a legtöbb dohányos odamegy dohányozni, mert nem kell a 30ezres büntetés.
Én amúgy magamnak töltöm a cigit, cseresznyés vaniliás dohánnyal, és olyan illata van a füstjének, hogy nem küldenél arrébb, az biztos. Tapasztalatból mondom. Éppen ma, a városi sztk udvarában dohányoztam (kijelölt dohányzóhelyen) és elgurult mellettem egy kerékpáros hölgy. Bement egy kávéért, és megkérdezte, hogy az én cigimnek van-e ilyen kellemes illata. Mondtam, hogy annak, mire megkérdezte, hogy nem baj-e ha mellettem issza meg a kávéját, mert iszonyatosan kellemes az illata. Szóval ha az antidohánylobbi ahelyett, hogy kivesz minden adalékanyagot a cigiből, beletenne egy ilyen aromát, akkor a nem dohányzóknak se a bűzt kellene szagolniuk + nem lenne ilyen éles ellentét a két tábor között.
A komment megírásának időpontja: 08-03 17:46
Drága, egyetlen kérdező, neked még a szigetlakókkal is bajod van?:D
Egy savanyú, nevetséges ember vagy, valószínűleg az a koncert sem a cigifüst miatt volt rossz...
(Egyébként szerinted valaki inkább verje a feleségét, minthogy bagózzon?)
Ilyenekből lesznek a megsavanyodott bunkó öregek akiknek a sz*r is keserű.
Igazi paraszt aki sportpályán bagózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!