Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért olyan bunkó sok bagós?

Miért olyan bunkó sok bagós?

Figyelt kérdés

Voltam egy szabadtéri koncerten! Nagy tömeg, 7-es buszra (gyk. Budapest, Rákóczi út) jellemző népsűrűgég! A súlyos függők nem bírnák ám ki, hogy ne gyújtsanak rá! :( Ráadásul ugrabugrálnak, és közben lóbálják a kezükben a cigarettát, hadd röpködjön összevissza a hamu! :(

Miért viszi le a cigaretta kézbevétele rögtön 20-szal az IQ-t?

2010. aug. 1. 01:19
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
18%

A Rákóczi úton mióta jár 7-es busz?

BTW, a dohányosok többsége hülyébb egy marék rizsnél és azért szívja azt a sz@rt, sokat érdemben ne várj tőlük. Akinek nem inge, az ne vegye magára.

2010. aug. 1. 01:28
 2/33 A kérdező kommentje:
Miért, nem ott jár a 7-es? (persze a belvárosira gondolok, nem a Csepelire)
2010. aug. 1. 01:42
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
én tíz éve bagózóm,de mégis megtudom állni,hogy ne gyújtsak rá,ha nem dohányos van a közelemben!És a csikket sem dobálom el az utcán... Egyszerűen az emberek zöme tirpák és bunkó!
2010. aug. 1. 02:39
 4/33 Böse ***** válasza:
31%
Az én szememben ha valaki cigizik, az már árulkodik az értelmi szintjéről. Normális ember költene havonta ezreket ilyen szarra azért, hogy büdös legyen mint egy gyárkémény, és pár éven belül úgy köhögjön mint akinek non-stop tüdőgyulladása van? A brutális állőképesség- és erőcsökkenésről nem is beszélek, mert az a ratyimadarakat nem érdekli, csak az hogy menőnek tűnjenek azzal a szarral a pofájukban.
2010. aug. 1. 12:28
 5/33 anonim ***** válasza:
48%
ha nem bírod a koncerteket, akkor lehet otthon maradni. mindenhol ez van vagy megszokod vagy kussoljál
2010. aug. 1. 12:33
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a véleményed.
2010. aug. 1. 12:41
 7/33 anonim ***** válasza:

Ja, és a pályaudvaron mindig úgy állnak, hogy az arcomba megy a füst. Rájuk nézek, köhögök, de nem veszik a jelet, legalábbis a legtöbbjük nem. Szólnék, de nem tudom, mit.

Így aztán nekem kell felállnom, és elmennem a padtól, mert épp úgy helyezkednek, hogy nehogy le tudjak ülni anélkül, hogy az arcomba menne a füst.

2010. aug. 1. 13:00
 8/33 A kérdező kommentje:

"ha nem bírod a koncerteket, akkor lehet otthon maradni. mindenhol ez van vagy megszokod vagy kussoljál"

A koncerteket bírom! Aki olyan súlyos nikotinfüggő, hogy másfél órát nem bír ki, az legalább ne az 5fő/m2 népsűrűségben tegye, hanem menjen ki a szélére! Jogom van koncertre járni! Más arcába füstölni bunkóság! Gondolom te is ilyen vagy, megerősítve a címbeli felvetést! :(

2010. aug. 1. 15:22
 9/33 A kérdező kommentje:
Legközelebb majd beszólok, hogy kigyulladt a cigid! Ha azt mondja, hogy ő gyújtotta meg, akkor majd megmondom, hogy bocsi, kultúrember nem gyújt rá a másik embertől fél méterre, az ő megkérdezése nélkül, ezért gondoltam, hogy véletlenül gyulladt meg. Vagy talán nem vagy kultúrember?
2010. aug. 1. 15:29
 10/33 anonim ***** válasza:
0%
oké szóljál be, max lecsaplak.
2010. aug. 1. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!