Miért olyan bunkó sok bagós?
Voltam egy szabadtéri koncerten! Nagy tömeg, 7-es buszra (gyk. Budapest, Rákóczi út) jellemző népsűrűgég! A súlyos függők nem bírnák ám ki, hogy ne gyújtsanak rá! :( Ráadásul ugrabugrálnak, és közben lóbálják a kezükben a cigarettát, hadd röpködjön összevissza a hamu! :(
Miért viszi le a cigaretta kézbevétele rögtön 20-szal az IQ-t?
A Rákóczi úton mióta jár 7-es busz?
BTW, a dohányosok többsége hülyébb egy marék rizsnél és azért szívja azt a sz@rt, sokat érdemben ne várj tőlük. Akinek nem inge, az ne vegye magára.
Ja, és a pályaudvaron mindig úgy állnak, hogy az arcomba megy a füst. Rájuk nézek, köhögök, de nem veszik a jelet, legalábbis a legtöbbjük nem. Szólnék, de nem tudom, mit.
Így aztán nekem kell felállnom, és elmennem a padtól, mert épp úgy helyezkednek, hogy nehogy le tudjak ülni anélkül, hogy az arcomba menne a füst.
"ha nem bírod a koncerteket, akkor lehet otthon maradni. mindenhol ez van vagy megszokod vagy kussoljál"
A koncerteket bírom! Aki olyan súlyos nikotinfüggő, hogy másfél órát nem bír ki, az legalább ne az 5fő/m2 népsűrűségben tegye, hanem menjen ki a szélére! Jogom van koncertre járni! Más arcába füstölni bunkóság! Gondolom te is ilyen vagy, megerősítve a címbeli felvetést! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!