Miért vannak olyan bunkó emberek, akik még a megállóban is rágyújtanak?
Figyelt kérdés
És aki tudja magáról hogy ezt ő is megteszi, azt kérem hogy ne tegye, főleg ha ott emberek is vannak.
És gyakran még olyat is látok aki rágyújt babakocsi mellett is...amikor lessz gyerekem és ez előfordúl, biztos pofán verem az ilyeneket.
2010. jan. 10. 15:47
1/15 A kérdező kommentje:
Ne meg egyálntalán gyerek mellett...pff
2010. jan. 10. 15:47
2/15 anonim válasza:
Ez nem bunkóság, hanem joga van ahhoz hogy hol és mikor gyújt rá az illető.. És valószínű nem érdekli hogy mit szólnak a többiek...
3/15 anonim válasza:
a legjobb amikor egyenesen az arcomba fújják. igazán arrébbálhatna az ilyen pár méterrel.
4/15 anonim válasza:
Dohányzom. DE! Megállókban például sohasem. (Pécsen tanulok, ott például nem is lehet) Kivéve autóbuszpályaudvart, de ott is a kijelölt dohányzó helyet használom (ha van ilyen), ha nincs akkor inkább arrébb megyek, de nem "cigiztetek" olyat, aki nem akarja. Pláne, hogy engem is zavar amúgy, ha a fejembe fújják a füstöt. :)) Ugyanígy nem gyújtok rá étterem még dohányzó részében sem, inkább kimegyek az épületből. Lakásban sem dohányzunk. Maximum édesapám műhelyében, vagy erkélyen, mert a család többi tagjának nem kell szívnia a füstöt. Gyerkőcök mellett meg akkor sem gyújtanék rá, ha muszáj lenne. Szóval... Lehet ezt kultúráltan is csinálni, és ennyi. Nem vagyok olyan, hogy kezem-lábam remeg, ha nem gyújthatok rá. És ha a helyzet úgy adódik, akkor nem is szoktam :)
5/15 anonim válasza:
15:55-ösnek annyit hogy: buszmegállóban pont hogy nincs joga rágyújtani, ahogy iskolák, játszóterek stb..közelében sem. (szigorították a közterületen dohányzás szabályait)
na nem mintha engem zavarna. felőlem ott gyújt rá ahol akar.
6/15 anonim válasza:
Szólj rá, ha ennyire zavar. Nem kell egyből pofánverni..szerintem az lenne bunkóság. Én is dohányzom,de megállókban én sem szoktam, vagy ha mégis, akkor arrébb megyek pár métert. Kicsi gyerek,vagy babakocsis mellet pedig abszolút nem gyújtok rá. Engem meg a megállókban nyáladzó 13 évesek idegesítenek, ahogy nyalják egymást folyamatosan, és még a buszon sem hagyják abba. És mit tudok csinálni? Semmit. Elviselem. Én azokat verném pofán szívesen, de nem vagyok tahó. Szerintem ha megkéred a bagóst szépen,hogy téged igencsak zavar a füst, akkor arrébb megy. Én legalább is meg tennék ennyit ha megkérnének.
7/15 anonim válasza:
Egy tömött megállóban én se gyújtanék rá, de ha alig van ott valaki, akkor igenis cigizek, és ügyelek arra, hogy ne fújjam másra... Nem olyan bonyolult ez. :D
8/15 A kérdező kommentje:
jó oké, vannak normális dohányosok, nem azt mondom...
de sajnos nem mindenki ilyen...
amúgy ha zavar engem én odébb megyek, csak kiváncsi voltam a véleményekre.
amúgy meg sztem ha valaki rágyújt gyerek mellett, nem lenne bunkóság pofán verni.
2010. jan. 10. 19:34
9/15 anonim válasza:
verd csak pofán, de ha utána visszakapod ugyan azt az ütést 5x akkora erővel mint amekkorát te ütöttél akkor ne csodálkozz :) Nem tudhatod ki mikor milyen lelki állapotban van, vagy csak úgy natúrba kettyós-e
10/15 anonim válasza:
Nem bunkóság, nekik eszükbe sem jut, hogy ezt nem kéne. Csak rájuk jön az érzés, hogy szívnának egy cigit. Van, hogy már rég várnak a buszra, idegesek és azért gyújtanak rá. Sőt, olyan is van, aki azért gyújt ott rá, mert mindig úgyis akkor jön a busz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!