Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Igazam van? Megbüntettek ma...

Igazam van? Megbüntettek ma pár fiatalt a villamos megállóban mert cigiztek! De én olyan, de olyan boldog voltam ettől, mert megérdemelték! Remélem egy csomó pénzükbe került!

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 10:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy a legőszintébb öröm a káröröm, de nem illik hangoztatni.
2011. febr. 25. 10:49
 2/18 anonim ***** válasza:
53%
Igazad van. Ne cigizznek a megállóban, főleg hogy most már tilos is. Viszont ez a káröröm jusson eszedbe akkor is, mikor te jársz rosszul valami miatt, aminek mások örülnek... mert ehhez az érzéshez mindenkinek joga van :)
2011. febr. 25. 10:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

igazad van!

Én is dohányzom, de mélyen felháborítónak tartom, hogy a megállókban fújják a füstöt a terhes nőkre, idősekre, meg egyáltalán azokra, akik nem szeretik a füstöt.

Bunkó dolognak tartom rágyújtani olyan helyen, ahol sokan vannak egyszerre!

22L

2011. febr. 25. 10:54
 4/18 anonim ***** válasza:
34%
Azért vicces, hogy a legforgalmasabb, legszmogosabb helyen betiltják a dohányzást, mert káros a környezetre... Ez kb. olyan mint amikor Oroszországban tiltott volt az alkoholfogyasztás...
2011. febr. 25. 10:57
 5/18 anonim ***** válasza:
Drága cigi volt. Eddig a megállókban voltak eldobálva a csikkek, most már a környékén lesznek.
2011. febr. 25. 10:57
 6/18 anonim ***** válasza:
19%
Természetesen azt én sem díjazom, ha az arcomba fújják a füstöt, de azért nem olyan kicsi az a megálló...
2011. febr. 25. 10:58
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

Európa MINDEN kulturált országában be van tiltva a dohányzás nyilvános helyeken és ezt komolyan is veszik, aki nem tartja be, azt elég szaftosan megbüntetik.

Ezt mindenképpen helyesnek tartom, aki az egészségét kárositani akarja, az magánügye, de másokat ne kényszeritsen erre.

2011. febr. 25. 10:59
 8/18 anonim ***** válasza:
59%
Jó, de az utca is nyilvános helynek minősül. Azért ne mondja senki, hogy egészségesebb pl. a pesti kipufogógázos levegő, mint a dohányfüst...
2011. febr. 25. 11:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!További szép napot!
2011. febr. 25. 11:02
 10/18 anonim ***** válasza:
52%

kérdező te hülye vagy.

egy nemdohányos.

2011. febr. 25. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!