Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mért vannak úgy meglepődve az...

Mért vannak úgy meglepődve az anti dohányosok, ha dohányzó kocsiban rágyújtanak?

Figyelt kérdés
Kinn van a tábla, de egy csomóan szemérmeskednek, nem gyújtanak rá, aztán valakik mégis és egy csomóan felháborodva átsuhannak egy másik kocsiba... Nevetséges.
2010. ápr. 5. 22:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Hát az nem tudom, talán azért, mert úgy illik, hogy megkérdezik, hogy szabad-e. Szerintem. Az én verdámban egyszer rágyújtott az utas. megmondtam neki, hogy kirakom ha eloltja. Nemtette. kiraktam. A dohányos hozzá van szokva mindkét tipusú levegőhöz( dohányfüstös és mentes), de a nemdohányzó csak a "tiszta" levegőt szereti. Én nemszeretem, de csak a privát szférámban szólom meg, mert nem szabhatok én semmilyen gátat nyilvánosan más szenvedélyének.
2010. ápr. 5. 22:32
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
de okos vagyok bazz. "kirakom ha nem oltja el" Hurrá én!!:D:D Lehet röhögni.
2010. ápr. 5. 22:33
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
Mert egy antidohányosnak ez olyna mintha zsákot húznál a fejére és fujtogatni kezdenéd!!
2010. ápr. 5. 22:35
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Az iratlan szabály az, hogy dohányozni kimegyünk a folyosóra, illetve megkéredzzük, ha más is ül bent. Rágyújtani csak úgy bunkóság... Alapvető tisztelet a másikkal szemben, hogy legalább rákérdezünk.
2010. ápr. 5. 22:37
 5/18 anonim ***** válasza:
61%

Mellesleg a máv is meg a többi is eltöröléhetné már a dohányzó kocsikat, repülön se lehet dohányozni, vonaton miért?

Bírja ki, vagy száljon le aki erre vágyik, én tüzjelzőt rakatnék még a wc be is...

2010. ápr. 5. 22:39
 6/18 anonim válasza:
91%
Szerintem a kérdező vonatkocsira gondolt, ahol lehet, hogy már csak oda volt jegy (IC-k esetében) és nem volt választása milyen kocsiba ülhet. Ezért sok nem dohányos is ülhet dohányzó kocsiban.
2010. ápr. 5. 22:40
 7/18 anonim ***** válasza:
24%

hamárcsak oda volt jegy akkor ne szálljon fel rá, várja meg a következőt:D

vki írta h a dohányos ne gyújtson rá, szálljon le, stb:D ez mért nem vonatkozhatna a nemdohányzóra? ha nemteccik neki a dohányzó kocsi

2010. ápr. 5. 23:40
 8/18 anonim ***** válasza:
59%
Azért szerintem még mindig az a normális, hogy a más embereket zavaró ember alkalmazkodik, pláne ha füstöt okád a szájából. Nem tudom megérteni miért gondolják azt a dohányosok, hogy természetes dolog dohányozni bárhol és a nem-dohányzó menjen arrébb, ha nem tetszik neki. A dohányfüst iszonyatosan büdös, amit a dohányosok már megszoktak. Elég pár perc egy füsttel teli vagonban és úgy érzem magam, mint egy hamutartó. Mi jogon roncsolja bárki is az egészségem? Ha valakinek ilyen káros szenvedélye van, az mérgezze magát egyedül.
2010. ápr. 6. 00:10
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Én is dohányzom, és ha dohányzó kocsiba veszem a jegyemet, mert én cigizek, akkor ne kelljen már magam szégyelni, ha rá akarok gyújtani. Annyira utálom, hogy ha a nemdohányzó beül a dohányos kocsiba, és elkezd ott fújogni, mikor vki rágyújt. Sajnálom, ne üljön be oda, ha nem tetszik neki. Én se megyek be a nemdohányzó kocsiba rágyújtani. Ennyi. Ezért van két lehetőség, lehet választani....
2010. ápr. 6. 00:32
 10/18 anonim ***** válasza:
16%
00:10- ne ülj be vaze olyan kocsiba, ahol cigiznek! Állj a peronon, ha nem tetszik!
2010. ápr. 6. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!