Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mért vannak úgy meglepődve az...

Mért vannak úgy meglepődve az anti dohányosok, ha dohányzó kocsiban rágyújtanak?

Figyelt kérdés
Kinn van a tábla, de egy csomóan szemérmeskednek, nem gyújtanak rá, aztán valakik mégis és egy csomóan felháborodva átsuhannak egy másik kocsiba... Nevetséges.
2010. ápr. 5. 22:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen, a vonatkocsikra gondoltam.

Nem ilyen válaszokat vártam, mert az a nagy helyzet, hogy a dohányzó kocsiban a dohányosok törvényei érvényesülnek, ha rágyújt, rágyújt, ha nincs kedve még az ablakot sem kinyitni az ő dolga.

Azt figyeltem meg, hogy egy csomó anti dohányos beül a dohányzóba, mert hát érthető okokból kevesebben vannak. És akkor játsza el a meglepetést, mikor kiderül, hogy igazi dohányosok is vannak. Hely, vagy füst lehet választani.

Amúgy szerintem a MÁV-on még sokáig nem lesz eltörölve a dohányzó kocsi... Most komolyan el tudjátok képzelni, hogy a pusztaszabolcsi Pista bácsi azzal törődjön, hogy kimegy a folyosóra dohányozni? Neki az a természetes, hogy dohányzik. Nem tudom érthető-e mire gondolok.

Na de mindenesetre meglepődtem, hogy dohányzó kocsiban is a nem dohányzóknak áll feljebb. Az egyik válaszoló nagyon jól írta, hogy a dohányosok sem mennek be nem dohányzóba rágyújtani, akkor meg mire föl lepődnek meg? Így is általában 10/1 kocsi dohányzó, meg kisebb vonatokon nincs is dohányzó. Az az egy a mi kocsink, és lehet finnyogni, de ott bizony füst lesz, amíg nincs áthúzva a cigaretta a táblán. :D

2010. ápr. 6. 08:57
 12/18 anonim ***** válasza:
énis egyetértek, ritkán utazom vonattal, és mikor még nem dohányoztam sem zavart, hogy dohányzóba ültem, mondjuk tűzoltóként lehet nem zavar a füst.
2010. ápr. 7. 00:10
 13/18 anonim ***** válasza:
igaz...legalább egy rohadt kocsi maradjon már meg a dohányosoknak és az antidohányosok ott ne verjék már a nyálukat...ha nemtetszik, ne üljön be, vagy várjon másik vonatot, mint ahogyan azt egy antidohányos írta a dohányosnak. a dohányzókocsi a dohányosoké, és nem, nemkell alkalmazkodnunk ott az antidohányoshoz. az ő választása volt h beült abba a kocsiba, senki sem kényszerítette rá...
2010. ápr. 7. 00:54
 14/18 anonim ***** válasza:
21%
A dohányosnak illő lenne megkérdezni, a nemdohányos néha szemet hunynia. Persze ha nem kijelölt helyen történik akkor jogos a háborgás.
2010. ápr. 7. 21:11
 15/18 A kérdező kommentje:
De hát mit kérdezgessem, hogy zavarja e, ha ki van írva, hogy dohányzó? Ha idejött és nem brja a füstöt rosszul járt...
2010. ápr. 8. 15:01
 16/18 Ammarilys ***** válasza:

remélem nem törlik el azt a nagyon kevés dohányzó kocsit a vonatról.én egszer régebben rágyujtottam a dohányzós vagonba,erre az egyik gyerek elkezdett pampogni,hogy ez nem dohányzó kocsi, (a táblát vmi barom áthuzta)

hát...hümmögve elnyomtam -.-

de tényleg ha valakit zavar,akkor ne a nemdohányzóba üljön be.

2010. ápr. 8. 18:44
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

Itt már rég nem arról van szó, hogy dohányzó vagy nem dohányzó kocsi...meg mi van kiírva és mi nem

Arról van szó, hogy egyszerűen nem bírják ki cigi nélkül 1-2 órán át... egy erős bagós szegény nem viseli el, ha 2-3 óráig nem gyújthat rá..ezért hát a dohányzós kocsi, hogy támogassuk az önpusztító életmódjukat.

2010. ápr. 9. 14:52
 18/18 Phoney ***** válasza:
91%

Weehehe én jobbat tudok:)

A dohányzó kocsit/helyet/stb telefüstölő "jogom van dohányozni" fajta cigarettások miért habzanak ba, ha rágyújtok egy büdösnagy szivarra és végleg elködösítem a helyiséget?:D

2010. ápr. 10. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!