Mért vannak úgy meglepődve az anti dohányosok, ha dohányzó kocsiban rágyújtanak?
Igen, a vonatkocsikra gondoltam.
Nem ilyen válaszokat vártam, mert az a nagy helyzet, hogy a dohányzó kocsiban a dohányosok törvényei érvényesülnek, ha rágyújt, rágyújt, ha nincs kedve még az ablakot sem kinyitni az ő dolga.
Azt figyeltem meg, hogy egy csomó anti dohányos beül a dohányzóba, mert hát érthető okokból kevesebben vannak. És akkor játsza el a meglepetést, mikor kiderül, hogy igazi dohányosok is vannak. Hely, vagy füst lehet választani.
Amúgy szerintem a MÁV-on még sokáig nem lesz eltörölve a dohányzó kocsi... Most komolyan el tudjátok képzelni, hogy a pusztaszabolcsi Pista bácsi azzal törődjön, hogy kimegy a folyosóra dohányozni? Neki az a természetes, hogy dohányzik. Nem tudom érthető-e mire gondolok.
Na de mindenesetre meglepődtem, hogy dohányzó kocsiban is a nem dohányzóknak áll feljebb. Az egyik válaszoló nagyon jól írta, hogy a dohányosok sem mennek be nem dohányzóba rágyújtani, akkor meg mire föl lepődnek meg? Így is általában 10/1 kocsi dohányzó, meg kisebb vonatokon nincs is dohányzó. Az az egy a mi kocsink, és lehet finnyogni, de ott bizony füst lesz, amíg nincs áthúzva a cigaretta a táblán. :D
remélem nem törlik el azt a nagyon kevés dohányzó kocsit a vonatról.én egszer régebben rágyujtottam a dohányzós vagonba,erre az egyik gyerek elkezdett pampogni,hogy ez nem dohányzó kocsi, (a táblát vmi barom áthuzta)
hát...hümmögve elnyomtam -.-
de tényleg ha valakit zavar,akkor ne a nemdohányzóba üljön be.
Itt már rég nem arról van szó, hogy dohányzó vagy nem dohányzó kocsi...meg mi van kiírva és mi nem
Arról van szó, hogy egyszerűen nem bírják ki cigi nélkül 1-2 órán át... egy erős bagós szegény nem viseli el, ha 2-3 óráig nem gyújthat rá..ezért hát a dohányzós kocsi, hogy támogassuk az önpusztító életmódjukat.
Weehehe én jobbat tudok:)
A dohányzó kocsit/helyet/stb telefüstölő "jogom van dohányozni" fajta cigarettások miért habzanak ba, ha rágyújtok egy büdösnagy szivarra és végleg elködösítem a helyiséget?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!