Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha titeket megkérne egy 18...

Ha titeket megkérne egy 18 éven aluli, hogy mennyetek be neki cigiert, megtennétek?

Figyelt kérdés

2019. júl. 29. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

8-as: Vagy csak fárasztottad, és le akart végre koptatni.

Pontosan tudja mindenki milyen káros, de 18 alattit főleg nem fogsz a szentbeszéddel meggyőzni: akkoriban kezdi, nincs komoly függősége, magán nem érzi a negatív hatásait egyelőre. 16 évesen még sérthetetlennek érzi magát.. Ha van akaratereje hozzá akkor tényleg tartani fogja azt a mennyiséget amit éppen a fejébe vett, ha nem, akkor erősebb dohányos lesz belőle. Ez sokkal mélyebb téma annál, mint hogy te az utcán 5 perc beszélgetéssel meg tudnád változtatni.

2019. júl. 30. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Ha valami bomba tini csaj kér, hátha még bele is mennék. :D Bár ilyen nem volt eddig, csak fiúk jöttek oda ezzel hozzám, őket meg leráztam. Van nekem jobb dolgom is...
2019. júl. 31. 21:13
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
En hamarosan leszek 18 :D Amugy nem gyakran, haveroknak viszont igen.
2019. aug. 1. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Igen.

Én pont abban az évben lettem 18, amikor életbe lépett ez a törvény, szerencsére (mivel január közepén születtem, a törvény meg elsejétől élt) csak két hetet kellett kibírnom úgy, hogy valahol adtak cigit, valahol meg nem, de amúgy ezen tökre nem múlt volna semmi, mivel már két éve cigiztem, és azóta is... Aki akar, azt ilyesmivel úgysem lehet eltántorítani. (37/F)

2019. aug. 1. 17:26
 15/16 anonim ***** válasza:
11 tévedsz vannak értelmes fiatalok is. Te nem vagy az, nem kell mindig magadból kiindulni. Azért az nagyon szanalmas, hogy minden NEM hozzászólot lepontoztatok. Miközben a cigi egy bevásárlás árával egyenlő manapság és a hatása: szennyezi a levegőt, büdös lesz tőle a szád a ruhád a bőröd. Feketék a.fogaid, szürke a bőröd? Kaphatsz tőle rákot, copdt, ptxet, érszűkületet, agyvérzést....stb. tényleg sok észre vall rászokni.
2019. aug. 1. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Remélem Te a napra se mersz kimenni, elvégre a nagy UV-sugárzás bőrrákot okozhat, remélem 100%-ban egészségesen eszel, remélem nem vagy elhízott, remélem nem utazol autóban, repülőn, remélem még a zebrán sem mész át, elvégre elüthet az autó!

Ettől függetlenül persze nem lesz jobb a cigi, káros, drága, és csak csökkenti az életminőséged... de ez az álszentség:D attól, hogy még Te nem érted a fiatalok, "18 alattiak" konkrétan jelenleg gondolkodását, nem azt jelenti, hogy én nem lehetek 20, 30 , 40 éves. Fiatal vagyok, de abszolút nem 18, nyugi

2019. aug. 1. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!