Ti szerintetek ha a tűlelésről van szó és minden kötél szakad meg lehet inni a saját vizeletünket úgy hogy ne legyen nagyobb bajunk és túl éljük? És ti hogy érzitek megtennétek a túlélésért?
Igen.
Bear Grylls is megcsinálta és még él....Sőt, ennél bizarrabb dolgokat is.
Sok ember kényszer nélkül is megteszi, egyes körökben népszerű a vizeletgyógyászat. Pénzt is adnak érte egyesek.
Ez egy nagy, érdekes világ...
Ez alapján belehalni nehéz, de engem se vonz. Előbb ennék embert, ami egy egészségtudatos vegától nem semmi :)
Ebben igazad van, viszont én nem akarom tudni, mit tennék. Infóm sincs elég, bár jogosnak tűnik, hogy dehidratáltan a vizelettel nem érünk sokat. Főleg, hogy nekem inkább csak sok tiszta víz tűnik segíteni jelen jó körülményeim között, egy sűrű, mindenféle nem kellő anyaggal teli trutyi brrr... S a test válasszon ki mindent újra? Jó üzlet ez? Nem értek hozzá.
A kannibalizmus egyszerű, van rá adatunk, az emberek utálni szokták, de többnyire megteszik, ha rákényszerülnek. Vizeletivásról nem hallottam ilyen kontextusban, lehet, hogy más igen. De nincs sok értelme, ha nincs víz, még szuper vizeletvisszaforgatással is hamar kiszáradunk, folyamatosan vesztjük a vizet és hamar belehalunk...
Ezért "jó", ha van halott társ, rengeteg vízzel a testében... S még tápanyagokat is ad, pont ami kell, de ez kevésbé fontos, evés nélkül jóval tovább bírjuk.
Szerencsére vizet sok helyen találhatunk. Ha ránk omlik egy száraz barlang, az már baj...
Én már sivatagban sem utaznék, folyton iszom. Szörnyű belegondolni is, hogy sok órán át nem... Sejtve, hogy jó eséllyel szomjanhalok... Rossz esélyeknél megpróbálnék gyorsabban meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!