Segitsegre volna szugsegem! Tobbi lent! Megtennetek, hogy segitetek?
Kicsit lehet hosszu lessz. Szoval vakbel mutetem volt es a mutet utan egy hnapig diaetazni kellet de viszont nem volt szabad mozognom. 62Kg voltam mikor megmutottek es a dietaval szepen lefogytam 50 kg-ra. Ez egy eve volt de viszont a mozgashiany miatt szepen vissza szoktek ram a kilok. Amint mar emlitettem nem volt szabad mozognom a varrat miatt. Most neheny napja belefogtam egy fogyokuraba (nem ez az elso de akkor nem volt eleg ambiciom DE VISZONT MOST ERZEM ELOSZOR,HOGY SIKERUL!!!!)
A kerdesem az volna ,hogy a mai nap meg mit lehet fogyasztanom?
A mai napi etrendem eddig:
Reggelire : 2 virsli , 2 paradicsom. (kenyer nelkul,mustar nelkul,majonez nelkul csak ugy).
10 orai: 2 paradicsom.
Ebed : 2 szelet gorogdinnye es 1 paradicsom.
Mint lathatjak szeretem a paraicsomot. :D
Uzsonara mit javasolnak? Vacsorara nem kellenek tippek mert 17:00 ora utan nem eszem.
Esetleg egy kis tipp is johet arra , hogy mit mikor,mennyit sportoljak.
Bocsanat ha hosszura fogtam. Tovabbi szep napot es elore is koszonom a valaszaikat. :)
ebédre kellett volna valami konkrétabbat enned, csirkehús, valami normális kaja
és a 17 óra után nem evősdi is hülyeség
egyél normálisan mindent, csak a kalóriaszükségletedre figyelj
és persze mozogj
kardiot ajánlanék
Reggel kerüljenek előtérbe a gyümölcsök, délben főtt étel, mert arra szüksége van a szervezetnek, természetesen tészta, krumpli, kenyérfélék kerülendők. Uzsonna-vacsora idején legyenek a zöldségek, egy kis sajt, natúrjoghurt, felvágott.
Mozgásnak hetente 3x 40 perc otthoni mozgás, akár, ha magadnak összeállítasz egy edzést, vagy a legjobb ha dvd-re csinálod, sok-sok folyadék.
Folytasd ezt az etrendet meg ket hetig, aztan nyithatod a "Miert szedulok?", "Miert hullik a hajam?", "Miert vagyok ilyen faradt?!?" kerdeseket...
Sokkal tobb szenhidratot kene bevinned, es be kene meg iktatnod +1 etkezest. A virsli rossz, mert tul zsiros helyette inkabb valami kevesbe zsiros hus - csirke, hal, de akar fott karaj/sonka. Meg a tojas is jo, reggelire fozhetsz 3-at, kettonek meg eldobod a sargajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!