Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Fogyni szeretnék! Így menni...

Fogyni szeretnék! Így menni fog? Több lent.

Figyelt kérdés
Már elég régóta át állt a családom az egészséges életmódra,tehát javarészt bio kaják vannak liszt nélkül,cukor nélkül ilyeneket itthon nem is találni én is így étkezem és elég sokat sétálok,lovagolok néha Insanity de elhatároztam hogy Tavasszal minden nap biciklizek 20 km-t + lépcsőzés és erősítések lehetséges a fogyás? Kinek mi vállt be? Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. jan. 10. 20:03
 1/4 anonim válasza:
Nekem heti 2-3-szor fél óra erősítés, és heti ugyanennyi normál tempójú bicajozás már elég volt néhány kiló leadásához. Emellett naponta többször eszek keveset, lehetőleg fehér kenyér és cukor nélkül. A hormonokon is múlhat a fogyás, de a házi orvosnál egy sima vérvétellel ezt is lehet ellenőrizni.
2016. jan. 10. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
A lenyeg,hogy ha nincs kondid ,akkor ne hajtsd egyszerre tul magad,fokozatosan emeld a szintet/kilométereket .sok sikert:)
2016. jan. 18. 20:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mar le ment 2kg :) A valaszokat is köszönöm.
2016. jan. 19. 17:11
 4/4 anonim válasza:

nekem a kaja megvonas nem segitett csak a több sport

ha olyan eteleket fogyasztasz akkor sok az a 20km mert a test egy idő mulva elfarad

2016. jan. 21. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!