Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ismeri valaki ezt a fickót,...

Ismeri valaki ezt a fickót, és esetleg próbálkozott e már valaki az általa tanácsolt dolgokkal, és más is egyet ért teljes mértékben a meglátásaival?

2015. jún. 28. 23:38
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Most el agyalgattam a vìz kèrdèsről,hogy akkor most mennyi a vìzben a hasznos ásványi anyag tartalom.Mert egy ismerősöm a lúgosításról beszèlt nekem,ők olyan ásványvizet isznak ami lúgosìt ès van ásványi anyag tartalma.Azt momdja,hogy a desztillált vìzzel pont az ásványi anyag tartalom hiánya a gond.Nos most akkor ha csak magában innám a desztillált vizet akkor milyen ásványi anyagok aradnának ki a szervezetemből,mert èn úgy tudom,hiába iszom a vizet a benne levő ásványi anyagok nem èpülnek be a szervezetbe.
2015. júl. 23. 17:29
 42/48 anonim ***** válasza:
A lúgos víz azért nem jó, mert mikor kellene akkor te lúgosítasz. Elején aszem ide írtam, hogy én is lúgosítottam, de fájt tőle a pocim. DEKezdjük az elején! A víz 0,0001 mikron sejt membrámon át tud hatólni így az lenne hasznos. A kötések amik vannak ettől jóval nagyobbak nem tudnak át hatolni. Így igen kevés tud hasznosulni és pluszban a szervezeted kiszüri a többit ki pisiled izzadod. A szerves vegyületet tudja csak hasznosítani és a sókat. Így a gyógyvízek jók, de azt csak kúra szerüen szabad használni. A csapvíz ekmikálíával van tele amit elöbb is mutattam. Sőt az ásványvízek is ilyen szenyezettek. Remélem te is a mosást tiszta vízzel végzed és nem piszkossal. Ha igaz lenne, hogy kimosna a szervezetből minden hasznos lét fontoságú vitamin és ásványi anyagokat, akkor a hónapokig súlyosan beteg kómás akár. Nem desztíláltvízet adnának és ott még a káliuum nacl arányra is figyelnek. Ott 1 hét alatt meg kellene halnia az intenzíves ember kének ha jobban be le gondolunk. Szervetlen ásványi anyagot csak és kízárólag növény tudjahasznosítani, mert a nővény csak és kizárólag desztilált vízet kap. Például egy köröm vírág magyarországon nem lesz benne szelén, mint osztrákoknál nevelt vírágban. Így a GOJI is hasznos, mert a tököm tudja mongóliában olyan földből szívja be és a románban termelt goji nem jó.:) És így tovább. ÉS a növény teszi szerves anyagá számunkra, amit 1960ban műtrágyával túl káliuoza a zöldséget vagy amit benne termelnek.És tisztavíz így ezzáltal, hogy nincs benne ásványi anyag. Én így csinálom, hogy a desztvízet pimagban ami van corolina mi a túró korrálal vissza ásványi anyagozom.:) Ha ítál pi vízet akkor tudod azt is, hogy az nemszüri meg a tested, ahnem egyből hasznosul és nyáron nem izzadsz utáana és nincs szomjuság érzeted.:)
2015. júl. 23. 19:55
 43/48 anonim ***** válasza:
A víz kérdésről én is el agyaltam és van egy klór, nehézfém, baktérium szüröm. És egy deszvíz készítőm plusz egy pimag edényem vissza ásványosításra. A desztízet reggel 1 litert, hogy tisztitson meg. Utána csak pi vizet kortyolgatok. Szerintem így nem lesz gond.
2015. júl. 23. 19:57
 44/48 anonim ***** válasza:
Még egy fontos tényt elfelejtettem, hogy a tiszta víz bemegy a sejtbe is. Viszont nem mossa ki az ásványi anyagokat, mert napi 2% ban tud veszíteni belőle sejtköziben 65%ban és ott a lerakodásokat is kiszedi a desztvíz.HA igaz lenne már most vitamin ásványi anyagok hiányban szenvednék.:)
2015. júl. 23. 20:01
 45/48 A kérdező kommentje:
Nem tudnád ide linkelni neked mid van és mennyiért és hol találhatóak esetleg?
2015. júl. 24. 11:50
 46/48 anonim ***** válasza:
[link] Ezzen a telefonszámon felhívod magán személyek, de hívatalos számlát kapsz a készülékről. Aszem koreai gép ez van nekem.
2015. júl. 24. 12:46
 47/48 anonim ***** válasza:
67000ft és 4 kerület vas rózsa 13 ehhez a klór miatt vettem 11000ft klór szürőt is ami nehez fém bacik is kiszüri
2015. júl. 24. 12:55
 48/48 A kérdező kommentje:
Át nézegetek mindent,mihelyt időm lesz mert most már tenni kéne valamit.
2015. júl. 25. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!