Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ismeri valaki ezt a fickót,...

Ismeri valaki ezt a fickót, és esetleg próbálkozott e már valaki az általa tanácsolt dolgokkal, és más is egyet ért teljes mértékben a meglátásaival?

2015. jún. 28. 23:38
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Mi jót eszek,húst leginkább házit vagy nem ilyen mindenféle tescost,zöldséget,gyümölcsöt ilyesmit,ettem egy ideig süteményeket de leginkább cukrázdait vagy házi perecet meg házi többfajtát,viszont mostanában megint slájmos lettem mondtak már minden glutén érzékenység vagy túlzott szénhidrát bevitel de ezt csak sima emberek mondták,aztán egyszer gyomor tükrözésen azt mondták egy nagyon enyhe refluxom van,máshol meg ilyen biorezonancián azt,hogy nincs refluxom,aztán fogtam abba hagytam a gabonás dolgokat legalább egy hónapig a slájm már nem bántott,aztán nem bírtam magammal csak ettem házi sütit meg cukrázdait meg mézet aztán egy ideig bajom se volt aztán mostanában megint slájmosodás,csak én már nem tudom lelki eredetű,vagy reflux szar vagy a liszt glutén szénhidrát,szóval tanácstalan vagyok.Az viszont biztos,hogy a bal szemem szar.
2015. júl. 21. 22:50
 32/48 anonim ***** válasza:
bal szemre lutein az a folyadékot pótol és vőrős áfonya gps. És menj el olyan szakihoz, ahol szem tornát mutat és megjavul tőle. A refluxom nekem a desztvíz segítet, ahogy írtam, de nekem nagyon erős refluxom volt. Sütit hanyagold inkább egy ideig vagy fogd vissza, mert nekem is ha ettem, akkor szarul éreztem magam tőle. AZ tutihogy mérgezik. HA ilyen olyan érzékenységet észlelsz, akkor egy jó adag fosatás és primbiotic gél , mely probiotikum is, de csak természetes alapon, KOVAföld eredeti perus ami tisztitja a bel falakat. Nekem a ganditámat öltem ki vele.:) Szóval Minden betegségért a bél a felelős. Emiatt is sakkoztak a prosztatámban a bacik.:)
2015. júl. 22. 06:18
 33/48 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták jelen pillanatban a makuladegeneráció nem gyógyítható
2015. júl. 22. 20:08
 34/48 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok rosszul a süteménytől,és egy magánember nem fogja mérgezni esetleg az összetevőkben van az átlagos szemét.
2015. júl. 22. 20:09
 35/48 A kérdező kommentje:
Én alveot iszok
2015. júl. 22. 22:16
 36/48 anonim ***** válasza:
Kösözönm ezt az alevot nem is ismertem. Kipróbáljuk.:)
2015. júl. 23. 07:42
 37/48 anonim ***** válasza:
NEm úgy rpssul, hogy fáj mindened. Hanem olyan érzés, hogy nem esett jól.:)
2015. júl. 23. 07:45
 38/48 A kérdező kommentje:
Az alveo közvetítőn keresztül működik,már a beszerzés,bár van pár kívülálló aki drágábban árulja a neten.
2015. júl. 23. 13:34
 39/48 A kérdező kommentje:

ma 07:45

Nekem pont az a baj azért eszem a süteményt vagy a perecet ilyesmit mert jól esik,finom.

2015. júl. 23. 13:35
 40/48 A kérdező kommentje:

El is felejtettem itt kicsit tudsz az alveoról tájékozódni

[link]

Mi ezt fogyasztjuk

[link]

Növényi alapú hatóanyagok ideális kombinációja, 26 fajta növény kivonatból mentolos ízesítéssel.

Az alveo a vitális energia egyedülálló forrása, amely összetetten hat. Folyamatos fogyasztásával egyszerűen és hatásosan pótoljuk az értékes növényi elemeket, és a gyógynövények tiszta eredetű, természetes elemei révén pedig revitalizáljuk sejtjeink összetételét.

2015. júl. 23. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!